• sep20

  Rejser for folkeskoler - destinationer og planlægning

  Vi ved hvor vigtig at planlægningen af studieturen i folkeskolen er. For mange elever er det den første udenlandsrejse med skolen, og for nogen elever er det måske den første udenlandsrejse i deres liv. De af os der har været på en rejse med folkeskolen, husker den uden tvivl endnu. Højst sandsynligt med et stort smil.

  Vi er eksperter i rejser for folkeskoler Hos KILROY arrangerer vi hvert år mange folkeskolerejser, både for yngre og ældre elever i folkeskolen. Vi er altid behjælpelige med jeres skolerejse og klasserejse med folkeskolen, og vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov for rejsen. Send os en email med jeres spørgsmål, eller udfyld vores formular med jeres detaljer for rejsen, og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud snarest muligt.

  Gode destinationer for rejser med fol... Læs mere
 • jul03

  Billige studieture til hele verden - se priser her!

  Få et hurtigt overblik over, hvor jeres budget per person kan bringe jer hen på skolerejse.

  I kan altid få tilsendt et skræddersyet gratis og uforpligtende tilbud.


  Bemærk venligst at alle priser forneden er inkl.:

  Transport (fly, bus eller tog) Overnatning (typisk inkl. mor... Læs mere
 • maj17

  Vores 4 mest populære ture på studieturen til Berlin

  Hvad skal man opleve på studieturen til Berlin? Berlin har rigtig mange spændende faglige studiebesøg, og KILROY kan hjælpe jer med at sammensætte og arrangere jeres faglige program for turen. Vores rejsekonsulenter sammensætter jeres faglige studieprogram ud fra jeres ønsker og vores ekspertise.
  Kontakt vore... Læs mere
 • maj17

  Hvordan kan I tjene penge til jeres studietur?

  I vil rigtig gerne på studietur, men I mangler lidt cool cash til turen. Så hvordan kan man samle penge ind, så årets studietur kan blive endnu federe?

  KILROY giver jer nogle gode idéer til at tjene penge til studieturen. Måske I drømmer om at samle penge ind til en:

  Studietur til New York? Studietur til Berl... Læs mere
 • maj08

  Huskeliste og pakkeliste til din studietur

  Hvad skal man huske at pakke til sin studietur? Vi giver dig ikke hele listen, men vi minder dig på nogle af de vigtigste punkter. Læs KILROYs pakkeguide til skolerejsen herunder.

  1: PAS
  Glem det nu ikke. Find et godt huskested til dit pas og hvis du tager det med rundt, skal du hele tiden, minde dig selv på, hvor det er. Hus... Læs mere
Kontakt