KILROY Key Account

Kontakt key Account afdeling og få optimal service og kvalitet

KILROYs key account afdeling har mange års erfaring i at sammensætte den bedste og mest optimale rejseløsning for vores store kunder, hvilket gør os til en værdsat samarbejdspartner blandt virksomheder og organisationer.

Vores kunder spænder vidt lige fra frivillige organisationer som Mellemfolkeligt Samvirke til teatergrupper, udvekslingsorganisationer samt  Work & Learn partnere som Höjskolendk og Travel to Farm

Key account teamet består af 3 dedikerede rejsekonsulenter med mange års brancheerfaring. Vi tilbyder et professionelt samarbejde der bl.a. indebærer fast kontaktperson og personlig service, svar indenfor 24 timer, fast bestillingsomkostning og favorable ændringsgebyrer.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service og imødekomme kundernes behov. Vi er prisbevidste og vi går gerne en omvej for at gøre vores kunder glade.

Britta Bjerre

Britta Bjerre 

Key Account Rejsekonsulent
Tlf: 70 80 81 85

Har rejst jorden rundt 3 gange og elsker at udforske nye steder og få nye oplevelser, hvad enten det er i New Zealand, Sydamerika, Nordjylland eller i baghave herhjemme. "Jeg føler mig utrolig privilegeret, fordi jeg hver dag arbejder med min passion for at rejse, og kan hjælpe mine kunder til at få deres drømme til at gå i opfyldelse."

 

Sisse

Sisse Balling Bøndergaard 

Key Account Rejsekonsulent
Tlf: 70 80 81 87

Har rejst i 44 lande og kan ikke få nok af at opleve verden. Sisse har været i rejsebranchen siden 2009. Hendes 6 ugers ferie foregår som regel uden for Danmarks grænser, hvoraf nogle af de bedste oplevelser har været gorilla-trekking i Uganda, at bestige diverse bjerge, se alle 7 vidundere og road trip i USA og Canada. ”Den næste tur er gerne planlagt eller på tegnebrættet inden en igangværende tur afsluttes”.Trine -140x 130

Trine Camilla Jensen 

Key Account Rejsekonsulent
Tlf: 70 80 81 86

Trine har arbejdet ved KILROY siden 2016. Hun har tidligere erfaring i turistbranchen som rejseleder i Østrig, Italien og Grækenland. Trine har en stor rejselyst og hun brænder for at give andre gode oplevelser med i bagagen. ”Jeg tror man kommer tættere på sig selv når man rejser. Jeg elsker når man møder nye mennesker med en helt anderledes kultur og man får oplevelser for livet.

Kontakt

E-mail [email protected]

Key Account telefontider

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 09:00-15:30
Lørdag/Søndag & Helligdage: Lukket

 

Contact