Vigtig information om planlægning af studieturen

Planlæg studieturen i god tid
KILROY har lang erfaring med at sammensætte studieture med fokus på fagligt indhold. Men for at udbyttet skal blive det bedste, er der en del ting man skal tage højde for. Her finder du nogle gode tips til de forskellige stadier i processen.

Før køb af rejse

Vær i god tid når studierejsen skal bestilles

Vær i god tid når I skal bestille studierejsen for at få de bedste fly- og hotelpladser. De fleste flyselskaber åbner op for salg ca. 11 mdr. før afrejse, så hvis rejseugen allerede ligger fast, kan KILROY med fordel kontaktes med det samme. Vores rejsekonsulenter står altid klar til at informere jer om jeres destination.

Hvis I endnu ikke ved, hvor I skal hen på studierejsen, kan I se alle KILROYs destinationer for studieture her.

Faglighed på studieturen

Studieturens faglighed er en væsentlig faktor og dette kræver tid og god planlægning. Hos KILROY er vi behjælpelig med at arrangere faglige besøg og arbejder målrettet på at finde nye spændende studiebesøg med høj faglighed på de forskellige destinationer. På vores mest solgte destinationer findes Next Stop programhæfter med forslag og idéer til studierejsen. Disse fremsendes sammen med tilbuddet og findes på vores hjemmeside. På vores mest populære destinationer har vi vores Faglige kompendier, med undervisningsmateriale på den valgte destination, til brug før, under og efter studierejsen. De Faglige kompendium fremsendes pr. mail når depositummet er betalt.

Få et gratis tilbud på studierejsen – telefonisk eller online

Personlig kontakt med vores kunder er vigtig og vi bestræber os på, at man har den samme rejsekonsulent under hele forløbet.

Kontakt KILROY på tlf. 70 22 05 35 og fortæl os om jeres ønsker og hør hvilke muligheder I har.

I er også altid velkomne til at udfylde vores 'bestil et gratis tilbud' formular, hvis i allerede kender flere af detaljerne ifm. jeres rejse. Så vender vi tilbage til jer med et skræddersyet tilbud.

Bestil et gratis tilbud på studieturen
Klik her!

 

Efter køb af rejse:

Depositum

Depositum og navnelisten indsendes senest 10 dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen, medmindre andet er aftalt.

Navneliste

Navnelisten SKAL stemme overens med deltagernes navne i passet og navnene SKAL skrives med maskinskrift. Det koster fra kr. 850,- at ændre navnet på en flybillet og i nogle tilfælde er det ikke muligt at ændre navnet på flybilletten og en ny flybillet er påkrævet.

Rejseforsikring

Den offentlige rejsesygesikring dækker ikke længere ved rejser til udlandet og derfor er det ekstra vigtigt at sikre, at alle har en dækkende rejseforsikring. Alle skal desuden medbringe det blå EU-sygesikringskort ved rejser indenfor EU og EØS-landene. Vores dygtige rejsekonsulenter vejleder jer omkring rejseforsikring. Send os en e-mail her.

Afbestillingsforsikring

Prisen for afbestillingsforsikring SKAL indbetales senest sammen med depositum, for at være gældende. Afbestillingsforsikringen dækker ved akut opstået sygdom hos den rejsende selv eller nærmeste pårørende, ved fremsendelse af lægeerklæring. Forsikringen dækker ikke ved graviditet, overanstrengelse, psykiske sygdomme og lignende eller forværring i kroniske sygdomme. Se også §10 i vore generelle rejsebestemmelser.

DSB frirejse

I bedes venligst være opmærksomme på, at I selv skal sørge for at søge DSB frirejse på følgende hjemmeside www.dsb.dk/skolerejser. I skal kontakte DSB frirejse SENEST 10 uger før afrejsen, ellers bliver ansøgningen afvist.

Fagligt program og studiebesøg på studieturen

Program og besøg på destinationen skal bestilles SENEST 12 uger før afrejsen. Ved senere bestilling opkræves et hastegebyr på kr. 850,-. (Ekskl. diverse entréer og reservationsgebyrer)

Hvis en deltager melder fra

Afmeldes en deltager fra rejsen efter depositummet er indbetalt er beløbet tabt. Sker afmeldingen mindre end 6 uger før afrejse er hele rejsens pris gået tabt.

Hvis en eller flere deltagere ikke er danske statsborgere

Hvis der er deltagere i gruppen, som ikke er danske statsborgere og/eller ikke har dansk pas, henviser vi til udlændingestyrelsen på tlf.: 35 36 66 00 (hverdage kl. 08.30 – 12.00) samt landets ambassade i Danmark eller evt. nærmeste politimyndighed. Bemærk venligst, at KILROY ikke bærer ansvaret, hvis deltagere i gruppen på grund af manglende visum eller ugyldigt pas m.v. bliver nægtet indrejse.

Problemer under skolerejsen

Hvis der opstår problemer under skolerejsen, skal i kontakte KILROY med det samme, så vi har mulighed for at afhjælpe problemet på stedet. Uden for åbningstiden vil der på tlf. +45 70 22 05 35 blive oplyst telefonnummer på vagttelefonen. Bemærk: Nødtelefonen må KUN benyttes i nødstilfælde.

Har du spørgsmål?
Send e-mail
Få et gratis tilbud på studieturen
Kontakt KILROY
Contact