Afrika

Besøg pyramiderne i Egypten på studieturen til Afrika
 

Studietur til Afrika

Leder du efter studierejser til Afrika, så er du kommet til det rette sted. KILROY har studieture til Marrakesh i Marokko, Cape Town i Sydafrika og Cairo i Egypten.

KILROY arrangerer studieture til Afrika til fx:

Hvis I drømmer om at komme på studierejse eller skolerejse til et andet land i Afrika, kan I altid kontakte os. Vi sammensætter studieture til hele verden, og vi kan altid sende et samlet tilbud på jeres gruppe ud fra jeres ønsker.

Hvad kan vi opleve på en studietur til Afrika?

På en studierejse til Afrika oplever I et fascinerende kontinent med en masse historie, kultur og seværdigheder som giver indblik i en helt anden verden, end vi er vant til noget sted i Europa.

På en studierejse til Egypten oplever I landets imponerende storhed, fortid og charmerende nutid med et mix af arabisk, afrikansk og europæisk indflydelse. Cairo har en næsten magnetisk tiltrækningskraft, og det er svært ikke at lade sig rive med af byens mystik.

Drømmer I om en studierejse til Marrokko venter der jer et lands omtumlede historier med de franske levn, souken, kongelige paladser og Atlas bjergene. Marrakesh summer af liv og arabiske eventyr og farverige bygninger.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Afrika
Kontakt os

Contact