Studietur til Marrakesh

Planlæg jeres studietur til smukke Marrakesh
 

Studietur til Marrakesh

KILROY tilbyder konkurrencedygtige priser på studieture og grupperejser til Marrakesh. Se også programmet med faglige studiebesøg.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Marrakesh
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Marokko har haft en meget omtumlet historie, hvor flere af de store europæiske magter har gjort deres indflydelse gældende. Størst var den franske, idet Marrakesh i 1912 blev en del af det franske protektorat. Derfor er der i dag mange franske fingeraftryk, selv om Marokko og dermed også Marrakesh blev et selvstændigt kongedømme i 1956.

Oplev byens diversitet på studieturen til Marrakesh

Bl.a. er det franske sprog meget udbredt i undervisningen og indenfor det offentlige. Den franske indflydelse gør sig også gældende på det arkitektoniske plan, idet franskmændene bygger deres egen ”village” uden for den marokkanske ”medina”, som er byens gamle centrum, ofte med en mur til at beskytte mod indtrængen fra fjendtlige magter. Dette er også tilfældet i Marrakesh, men det gamle Marrakesh er stadig meget synlig. I Marrakesh findes også Marokkos største traditionelle berbermarked også kaldet ”souk”.

En anden meget kendt lokation er Jemaa el-Fnaa, som er en kæmpe plads i byens medinah, hvor såvel lokale som turister mødes. Jemaa el-Fnaa har været UNESCO World Heritage siden 1985.

Men der er i det hele taget meget at se på og studere i Marrakesh. Moskeer, kongelige paladser, grave, det jødiske kvarter (Mellah) m.fl.

Udflugter i Marokko

Når man er i Marrakesh bør man dog ikke snyde sig selv for minimum en dagstur uden for byen. Mulighederne er utallige, men Atlas-bjergene under en eller anden form er en oplagt mulighed. Disse bjerge er over 4000 m høje og I kan besøge landsbyer, se vandfald, opleve vandingssystemer og oaser. Det vil være helt igennem unikke oplevelser, der viser hvordan folk ude på landet overlever under barske vilkår.

1: Imlil – Ourika & let trekking

En fornøjelig og charmerende tur i Ourika bjergene og den uspoleret smukke dal, som ligger små 60 km fra Marrakech. Det er en ideel måde at slappe af, væk fra stress og jag fra livet i byen.
I vil se en helt anden måde at leve på, idet folk i bjergene er berbere og meget forskellige fra dem i Marrakech. Ourika er berømt for sine lokale keramikværksteder og eksempler på mineraler og krystaller. Derefter forsætter I til Imlil og oplever det smukke landskab, de sneklædte atlasbjerge og møder en lokal berber familie, som hver dag lever deres liv i bjergene. En trekkingtur der i alt varer i små 2 timer.

2: Ouzoud vandfald

Oplev en tur til Ouzoud vandfald, som er Marokkos højeste med et fald på 125 m. Her kan du også opleve fritgående aber, en skøn natur og ikke mindst en forfriskende svømmetur i vandet.

3: Ouarzazate & Ait benhaddou

Om morgenen vil I forlade byen og køre gennem lunden med Argan træerne mod Ouarzazate, der i dag betragtes som et "Mini Hollywood” hvor mange film er blevet lavet, grundet det fantastiske sceneri i de nærliggende eksotiske grønne Oasis byer. I vil besøge lokal marked i Ouarzazate. Turen er også inkluderet besøg til Ait Benhaddou, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Ved floden vil du observere en samling af Kasbahs, hvis vægge er udsmykket med blinde buer og geometriske mønstre. Sørg for at tage en tur bag Kasbah og besøg den række af ksars med individuelle almindelige jordhuse stadig beboet af Berber familier. Jeres guide vil dele den fascinerende historie om Aït Benhaddou med jer. De fleste af byens indbyggere bor nu i en mere moderne landsby på den anden side af floden; ti familier lever dog stadig i ksar. Aït Benhaddou var engang en vigtig stop for erhvervsdrivende, der udøver guld, salt og slaver langs den berømte sydlige Caravan rute, der bevæger sig gennem Sahara. Udsigten over landsbyen domineres af canyon vægge og Glaoui Kasbah. Her er kulisserne til flere af de mest berømte filmlokationer i verden. Film såsom Lawrence of Arabia, Gladiator, Alexander den Store, The Kingdom of Heaven, Babel; Game of Thrones blev filmet her.

4: Essaouira

Essaouira, tidligere kendt som Mogador, ligger 175 km fra Marrakech. Den store fiskerihavn blev grundlagt af romerne og beboet af portugiserne indtil det 17. århundrede. Her findes attraktive eksempler på middelalderlig arkitektur, og byen er berømt for håndværk lavet af lokalt træ. Besøget omfatter havnen, volden og Medina.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Marrakesh
Få tilbud

 

Contact