Studietur til Cape Town

Cape Town set fra oven
 

Studietur til Cape Town

I Cape Town tilbyder KILROY unikke gruppe- og klasseaktiviteter med fokus på frivilligt arbejde i udsatte områder. Derudover er det muligt at få undervisning og studiebesøg inden for mange forskellige emner som f.eks. miljø- og humanitære udfordringer.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Læs om vores frivillige projekter
Læs mere!
Se priser til Cape Town
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Ved at deltage i et frivilligprojekt i Cape Town-området, får de studerende nogle anderledes oplevelser og indtryk sammenlignet med mere traditionelle studieture. Derudover får de masser af ny viden om Sydafrika og landets kultur, som de oplever på tætteste hold. Sidst, men absolut ikke mindst, får de mulighed for at gøre en stor forskel for en del af befolkningen, der har markant sværere vilkår end andre.

Frivillig i Cape Town for både gruppe- og studierejser

De studerende får mulighed for at arbejde på bygge- og renovationsprojekter i udsatte områder i Cape Town. Det gælder primært bygninger og faciliteter til gavn for lokalområdets børn som f.eks. skoler. Ved at deltage i bygge- og renovationsprojekter kan de studerende følge med i udviklingen og rent visuelt se, hvilken indflydelse det frivillige arbejde har haft på lokalområdet.

Frivilligt arbejde i Sydafrika for grupper

Frivilligprojekter i Cape Town
Læs mere

Contact