Studietur til Cape Town

Frivilligt arbejde i Cape Town

Frivilligt arbejde i Cape Town
I Cape Town tilbyder vi unikke gruppe- og klasseaktiviteter med fokus på frivilligt arbejde i udsatte lokalområder. Gruppen kan blive fordelt på 3 forskellige projekter, mens I er i Cape Town.

De studerende kommer til at arbejde frivilligt i udsatte lokalområder. Det frivillige arbejde består typisk i at bygge eller renovere bygninger og faciliteter som f.eks. skoler. Ved at arbejde frivilligt med konstruktion og renovation kan de studerende se den fysiske forandring, som projektet gennemgår mens de arbejder på det.

Projekterne varierer afhængig af gruppens individuelle evner, og I kan f.eks. arbejde med at:

 • Renovere bygninger
 • Male skoler
 • Sætte sportsfaciliteter i stand
 • Landbrugsarbejde som f.eks. at plante grøntsager og frugter

Derudover vil der være mulighed for at blive tilknyttet nedenstående frivilligprojekter. Det vil dog udelukkende være som assistenter til de frivillige, der er tilknyttet projektet i længere tid. 

Frivilligprojekter for grupper i Cape Town

 • Udviklingsprojekt gennem sport: Målet med projektet er at promovere fysisk aktivitet som en positiv måde for børnene at bruge deres energi. Derudover stræber projektet efter opbygge børnenes selvtillid samtidig med, at de tillærer sig nye egenskaber. Vi tror på, at dette kan være med til at styre børnene væk fra det negative miljø inden for lokalområdet. 

 • Surf Club-projekt: Dette projekt har lært mere end 300 børn at svømme og mere end 80 børn at surfe. Vi har desuden haft 8 børn, der alle har opnået en top 3-placering i lokale eller provinsielle stævner. Derudover er én af børnene fra surfprojektet blevet filmet i en prisbelønnet dokumentar.

 • Skoleprojekt for mentalt- og fysisk udfordrede børn: Dette center tilbyder heldagspasning for handicappede børn, og centeret er det eneste af sin slags i nærområdet. SAVE er begyndt at konstruere en ny skole, som er specialdesignet til at bidrage med positiv indlæring og udvikling for børnene.

 • Kompetenceprojekt: Dette projekt promoverer selvforsyning og uafhængighed for voksne i udsatte områder. Her lærer deltagerne i fokusgrupper bl.a. forskellige byggetekniker med "opbrugsmaterialer". 

 • Skate Club-projekt: Under paraplybetegnelsen 'udvikling gennem sport' er dette projekt ligeledes et kompetence- og selvtillidsopbyggende projekt for børn i udsatte lokalområder - blot med skateboarding som hovedfokus.

 • Opsøgende Kitesurfing-projekt: Dette er et tilskyndende projekt for at børn skal klare sig godt både i skolen og privat. De unge lærer i første omgang at svømme af de frivillige, hvorefter de lærer at kitesurfe af bl.a. de frivillige og den tilknyttede professionelle kitesurf-instruktør.
 • Bosættelsesprojekt: Hovedfokus på dette projekt er at forhindre fattigdom, ved at gennemføre programmer, der lærer de lokale at være selvforsynende og selvproducerende. Det sker gennem uddannelse, kompetenceudvikling og et specifikt udviklet landbrugsprogram.

 • Skole- og uddannelsesprojekt: Indtil videre har 10 skoler og 1562 skoleelever i Afrika haft positiv indflydelse fra dette projekt. Projektet samarbejder med lokalt-styrede skole i udsatte lokalområder, og identificerer hvilke behov skolen har for at nå deres mål. Det kan bl.a. være ved at skaffe skolebørnene sunde måltider eller forbedrede faciliteter.

 • Sundhedsprojekt: SAVE sørger for at have frivillige på hospitaler for at sikre, at lokalområdets befolkning har de mest fundamentale omstændigheder på plads for et godt liv; nemlig at være sund og rask.

Arbejdstiden er som standard mellem 09:00 - 14:30. Grupperne kan blive opdelt i 3 forskellige projekter.

Volunteer group - Cape Town, South Africa

KILROY har et bredt udvalg af frivilligprojekter, studiebesøg og aktiviteter. Vi skræddersyer programmet for jeres tur til jeres ønsker og behov. Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde i Cape Town, så tag endelig fat i os.

Vil I høre mere om jeres muligheder?
Skriv til os

 

Contact