Asien

Besøg totalt anderledes Mumbai på jeres studietur
 

Studietur til Asien

På en studierejse til fascinerende Asien og nogle af kontinentets største byer Mumbai, Shanghai og Beijing, oplever I østens mystik, en kæmpe befolkning og historiske seværdigheder i verdensklasse. En studietur til Asien er ikke bare en studietur, det er uddannelse og et indblik i en verdensdel i lynhurtig vækst.

KILROY arrangerer studieture til følgende lande i Asien:

KILROY arrangerer studieture til Asien og sammen kan vi skræddersy jeres studietur til Asien. Vi er jeres eksperter når det kommer til planlægningen, og vi har stor erfaring med at kombinere både det sociale- og faglige indhold på en studietur, så alle aspekter er med, og sikrer jer den ultimative grupperejse til Asien.

Kina er verdens mest folkerige land og på en studietur til Beijing kan I opleve Kinas kejserlige historie, centrum for landets åndelige og politiske liv, Den Forbudte By og det pulserende liv som byen summer af. På en studietur til Shanghai kan I forvente en by der er langt foran teknologisk, smukke haver og gamle kinesiske templer i det som er Kinas mest befolkede by.

En studietur til Indien giver jer en smeltedigel af farver, dufte, støj, mode, bollywood film, mennesker, kulturer og sprog. På en studietur/grupperejse til Indien oplever du alt det du vil betegne som 'anderledes', og I vil blive betaget af landets mange facetter og muligheder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Asien
Kontakt KILROY

Contact