Studietur til Beijing

Besøg Den Forbudte By under studieturen til Beijing
 

Studietur til Beijing - keisernes by

Gennem de sidste 1.000 år er Kinas kejserlige historie blevet udspillet i Beijing med kejseren siddende på tronen i centrum for det kinesiske univers. Selv om Beijing i dag er en ganske anden, er den stadig centrum for Kinas åndelige og politiske liv. Tag på studietur til Beijing med KILROY og kom på studietur med spændende fagligt indhold.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Beijing
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Beijing er en charmerende blanding af moderne højhuse og de mest pragtfulde templer og bygninger fra kejsertiden. En studierejse eller grupperejse til Beijing vil uden tvivl byde på uforglemmelige oplevelser i et land så fundamentalt anderledes fra det danske.

Beijing er hektisk og pulserende, og på studierejsen eller grupperejsen er det vigtigt at holde øje med hinanden. Gør man det, kan den kinesiske hovedstad nydes i fulde drag. De store turistattraktioner i Beijing er Sommerpaladset, Muren og Den Forbudte By, men ud over disse historiske og æstetiske skatte, er Beijing frem for alt en handelsby.

Markeder og shopping under studieturen til Beijing

Det kæmpemæssige Silk Market byder på alverdens mærker af sko, tøj, ure og smukker, og her gælder det om at prutte om prisen, hvis man vil have de vellignende kopivarer til en billig pris. Skal studierejsen være mindre hektisk, kan shoppingen også rykkes til mere regelrette rammer. I Yansha Outlet breder shoppingen sig ud på godt 100.000 kvadratmeter fordelt på tre bygninger. Her kan der købes ægte luksusmærker a la Armani og Hugo Boss i mere kontrollerede omgivelser end Silk Market, hvilket kan gøre en studietur mere overskuelig.

En studietur til Beijing giver dig "den ægte vare"

En studietur eller grupperejse til Kinas hovedstad Beijing giver en enestående mulighed for at opleve en kultur, der helt ned i sin grundvold er anderledes end den europæiske. Beijing er ikke som Chinatown i London eller New York fyldt med vestlige klichefyldte forestillinger om Kina. Det er en unik by, der varmt kan anbefales til studieturen eller grupperejsen.

Dette I bør se og opleve på studieturen i Beijing:

  • Den forbudte by
  • Det gamle observatorium
  • Sommerpaladset
  • Temple of Heaven
  • Marco Polo broen
  • Tiananmen pladsen / Den Himmelske Freds Plads
  • Opera, en helt speciel oplevelse
  • Hutongerne, det gamle Beijing

Det I bør se og opleve udenfor Beijing:

  • Den store mur
  • Ming gravene
Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Beijing
Få tilbud

 

Contact