Studietur til Bruxelles

Faglige studiebesøg i Bruxelles

Faglige studiebesøg i Bruxelles
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Bruxelles og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Bruxelles:

Studiebesøg i EU Institutionerne

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kunne f.eks. være et (eller flere) af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU eller andet. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde. Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesse område, uanset vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Studiebesøg på chokoladefabrikken Duval
Belgien er berømt for sit chokolade. Duval arbejder kun med naturlige produkter. Her vil I få forståelse for hvordan den belgiske chokolade først bliver forarbejdet og senere videresendt til de mange chokoladeforretninger i Belgien og den øvrige verden. Eleverne vil få indblik i virksomheds strategi samt distribution og selvfølgelig en lille smagsprøve.

Studiebesøg på bryggeriet Cantillon
At besøge det familie ejede bryggeri Cantillon i Bruxelles er et must når I er i Bruxelles. Intet har ændret sig siden år 1900 hvor familien Van Roy-Cantillon grundlagde bryggeriet. Opnå større viden omkring den traditionelle måde at brygge øl på og hvordan det var at drive et bryggeri under den industrielle revolution.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Bruxelles

 

Contact