England

KILROY har spændende forslag til faglige besøg på studieturen til England
 

Studietur til England - Europas kronjuvel

Mulighederne for oplevelser på en studierejse til England er uendelige - derfor er England det oplagte valg til jeres studietur.

Aktiviteter på jeres studietur til England

For nogle der skal på studietur er det oplevelserne på stadioner i fodboldens hjemland, de skummende pint øl på en hyggelig pub, serveret med friturestegte løgringe eller chips, og en ordentlig omgang engelsk morgenmad med både bacon, pølser og røræg næste morgen, der trækker på studierejsen. Andre vil gerne shoppe løs i en af verdens mest hippe modebyer, spise på en af Jamie Olivers restauranter, og tilbringe resten af tiden på smarte caféer med at spotte nye trends i tøj, sko og hår.

Og så er der dem, der bare må på museet Tate Modern, tilbringe en halv dag i det berømte varehus Harrods og ellers dvæle ved en perfekt afternoon tea enten i det elegante stormagasin Fortnum & Masons eller på et af de dyre hoteller som f.eks. The Ritz eller The Dorchester.

Foruden de spændende modeforretninger, loppemarkederne, de smarte restauranter i absolut alle prisklasser, pubberne, fodbold og cricket, cafeer og kastanie-sælgere, dobbeltdækkerbusser og undergrundsbanen kaldet The Tube, er der også hele det historiske London.

Studietur med engelsk

En studietur til England er det oplagte valg, hvis I skal på studietur med engelsk. Her får I mulighed for at bruge sproget i praksis og samtidig lære mere om Englands historie og kultur. Vi sørger for, at studieturen med engelsk får den rette faglige vinkel gennem vores faglige studiebesøg og kompendier.

Klik på den ønskede by forneden og se hvilke aktiviteter og studiebesøg KILROY kan hjælpe med at arrangere. Hvis I har særlige ønsker til studierejsen, vil vi med glæde sammensatte det program I ønsker.

KILROY arrangerer studierejser, studieture og grupperejser til følgende byer i England:

Fakta om England:

Alder: Grundlagt af romerne cirka 50 e.kr. Englands hovedstad.

Befolkning: I Greater London Urban Area siger 2010-tallene 8,2 millioner indbyggere. Taler man metroregion London bliver tallet til mellem 12 og 14 millioner indbygger. Det er dermed den største by i EU.

Andet:
I 2012 bliver London den første by, der har været værtsby for Sommer-OL tre gange. London er i sandhed multikulturel og det skønnes, at der tales mere end 300 forskellige sprog i byen. London har 43 universiteter. Byens metro, The Tube, er verdens ældste – den første del åbnede i 1863 - og verdens næststørste efter den i Shanghai.

Ambassade:
Se mere (især i den engelsk-sprogede version) på www.amblondon.um.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til England
Kontakt KILROY

Contact