England

Studietur i London
 

Studietur til England - Europas kronjuvel

Mulighederne for oplevelser på en studierejse til England er uendelige - derfor er England det oplagte valg til jeres studietur. Med KILROY kan vi skræddersy jeres studierejse med spændende faglige studiebesøg og sprogkursus i London.

KILROY tilbyder studieture til følgende byer i England:

Aktiviteter på jeres studietur til England

Med KILROY kan I tilvælge et sprogkursus som en del af jeres studietur, hvis rejsen går til London. Se priser på studieturen til London samt sprogkursus her.

For nogle på en studietur er det oplevelserne på stadioner i fodboldens hjemland, de skummende 'pints' (øl) på en hyggelig pub serveret med friturestegte løgringe eller chips, og en ordentlig omgang engelsk morgenmad med både bacon, pølser og røræg næste morgen, der trækker på studierejsen. Andre vil gerne shoppe løs i en af verdens mest hippe modebyer, spise på en af Jamie Olivers restauranter, og tilbringe resten af tiden på smarte caféer med at spotte nye trends i tøj, sko og hår.

Og så er der dem, der bare må på muséet Tate Modern, tilbringe en halv dag i det berømte varehus Harrods og ellers dvæle ved en perfekt afternoon tea enten i det elegante stormagasin Fortnum & Masons eller på et af de dyre hoteller som f.eks. The Ritz eller The Dorchester.

Foruden de spændende modeforretninger, loppemarkederne, de smarte restauranter i absolut alle prisklasser, pubberne, fodbold og cricket, cafeer og kastanie-sælgere, dobbeltdækkerbusser og undergrundsbanen kaldet The Tube, er der også hele det historiske London.

Studietur med engelsk

En studietur til England er det oplagte valg, hvis I skal på studietur med engelsk. Her får I mulighed for at bruge sproget i praksis og samtidig lære mere om Englands historie og kultur. Vi sørger for, at studieturen med engelsk får den rette faglige vinkel gennem vores faglige studiebesøg og kompendier.

KILROY har rigtig mange spændende og lærerige faglige studiebesøg både i London, i Manchester og udenfor jeres by. Vi sammensætter jeres studierejse og studiebesøg ud fra jeres behov, ønsker og tanker og supplerer med vores ekspertise og vejledning.

I er velkomne til at læse meget mere om vores studieture til London og Manchester, og kontakte os for at modtage et samlet tilbud. Det er gratis og uforpligtende.

Fakta om England:

Alder: Grundlagt af romerne cirka 50 e.kr. Englands hovedstad.

Befolkning: I Greater London Urban Area siger 2010-tallene 8,2 millioner indbyggere. Taler man metroregion London bliver tallet til mellem 12 og 14 millioner indbygger. Det er dermed den største by i EU.

Andet:
I 2012 bliver London den første by, der har været værtsby for Sommer-OL tre gange. London er i sandhed multikulturel og det skønnes, at der tales mere end 300 forskellige sprog i byen. London har 43 universiteter. Byens metro, The Tube, er verdens ældste – den første del åbnede i 1863 - og verdens næststørste efter den i Shanghai.

Ambassade:
Se mere (især i den engelsk-sprogede version) på www.amblondon.um.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Kontakt KILROY

Contact