Studietur til London

Faglige studiebesøg i London

Faglige studiebesøg i London
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i London og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i London:

Studiebesøg i Cabinet War Rooms og Churchill Museum

Cabinet War Rooms er stedet, hvor krigskabinettet mødtes under 2. verdenskrig, og stedet var samtidig hovedkvarter for den britiske regering. Herfra blev 2. Verdenskrig anført af først Chamberlain og dernæst Churchill, og her fra sagde Churchill de berømte ord, kort tid efter han var udnævnt til premierminister: ”this is the room from which I will direct the war”.

Cabinet War Rooms og Churchill Museum er indrettet i underjordiske lokaler, hvorfra Winston Churchill styrede 2. verdenskrig. Her er alt det udstyr, som anvendtes under krigen. Eksempelvis ”The Map Room” hvor krigens gang nøje blev fulgt og analyseret af Churchill og hans stab, skrivedamernes arbejdsplads, og mange andre værelser blev forladt og forseglede da krigen sluttede, og her har tiden stået stille siden 1945 - I vil se de samme kort, bøger og blyanter som anvendtes på krigens sidste dag.

Teaterworkshop & forestillinger på studieturen

Et ideelt tidspunkt for en workshop er sidst på formiddagen, da I så har mulighed for at slutte besøget af med en teaterforestilling om eftermiddagen eller om aftenen.
En workshop vil normalvis vare imellem 1½ - 2 timer.

Vi har mulighed for at arrangere teater- og skuespilworkshops inden for en bred vifte af fokus områder og niveauer, alt efter hvad der har jeres interesse. Alle er under ledelse af professionelle aktører. Der er mulighed for eksempelvis at tage udgangspunkt i et teater stykke eller en musical, eller vi kan arrangere en decideret lektion indenfor eksempelvis skuespilteknik, scenekamp, teambuilding, sprog- forståelse og –udtalelse og musicalteknik, hvor man fokuserer på vejrtrækning, sang, dans og skuespil på én og samme tid.
En teaterworkshop er sjovt og brugbart for alle uanset interesse, da workshoppen bliver skræddersyet efter jeres ønsker og behov.
Nedenfor er listet et lille udpluk til inspiration, men kontakt ellers din rejsekonsulent og hør nærmere om mulighederne inden for jeres interesseområde.

Lion King workshop:
Workshoppen tager udgangspunkt i den fysiske udtryksform, som udgør en central del af Lion King forestillingen, og formidlingen af historiens centrale temaer som familie, død, konflikt og at blive voksen.
I arbejder med de forskellige teknikker inden for udvikling af den fysiske karakter, eksempelvis ballistisk dans, følelsesmæssigt udtryk, dyrs natur osv. Målet er at eleverne lærer teknikkerne bag til selv at udvikle en fysisk karakter fra stykket.

39 steps workshop:
Denne workhop giver eleverne mulighed for at udforske nogle unikke områder inden for skuespilkunsten. B.la. inddrages emner som både fysisk teater, komedie som genre, hvordan man tilpasser historien fra bog til scene, samt især teknikkerne som skuespillerne bruger til at kunne spille mange forskellige roller i samme stykke. Workhoppen byder både på underholdende og udfordrende øvelser for deltagerne.

Wicked workshop:
Dette er et godt udgangspunkt for elever som ikke har arbejdet så meget med drama på forhånd. I hører om den litterære og politisk baggrund for The Wizard of Oz og Wicked, og der bliver brugt elementer af bla sang og rollespil til at udforske hvordan storytelling påvirker publikum.

Les Miserables workshop:
I denne workshop får I mulighed for at opleve Les Miserables fra skuespillernes synspunkt. Der arbejdes med en dybere indsigt i historien og derfor bruger I rigtige remedier og tidligere kostumer fra forestillingen mens plot og karaktererne diskuteres. I skal sætte en af hovedsangene op, og her fokuseres på bevægelse og arbejdet med en bevægelig scene.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i London
Contact