Studietur til Manchester

En studietur til Manchester - en livlig by med masser af muligheder
 

Studietur til Manchester - en livlig storby

Manchester er en livlig storby, der byder på mange forskellige muligheder for spændende besøg og udflugter til en studietur. Vi ordner alt det praktiske på jeres studietur til Manchester. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere fagligt indhold på skolerejsen til Manchester. Læs mere her!

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Manchester
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Manchester er en livlig storby, der byder på mange forskellige muligheder for spændende besøg og udflugter til en studierejse.

I dag er Manchester en moderne by hvor man godt kan føle hvordan den industrielle revolution har haft sin påvirkning på byen. De smukke gamle bygninger fra den industrielle tid blandet med moderne arkitektur giver byen sin helt egen charme.

Sport og musik på studieturen til Manchester

Fodbold kommer man ikke udenom når man besøger Manchester. De to hold Manchester City og Manchester United er en stor del af byens identitet. Derudover har byen også huset en del større internationale musiknavne som f.eks. Oasis, The Bee Gees, Take That & Simply Red. Både fodbold og musikkulturen er derfor en vigtig del af byens nerve og dens indbyggere.

Bymidten er meget kompakt i Manchester, hvilket gør det er nemt at gå til de fleste seværdigheder. At gå rundt i byen giver også mulighed for at mærke den specielle charme og atmosfære som byen har. En oplagt mulighed til studierejser til Manchester vil være at grave lidt dybere i den Engelske historie og kultur, hvilket der er rig mulighed for på de mange museer i centrum.

Har man tid til en dagstur tager det ikke lang tid at komme til Liverpool, hvilket bestemt kan anbefales.

Hvad kan man opleve på studieturen til til Manchester?

For blot at nævne nogle få spændende aktiviteter på skolerejsen, kan vi nævne:

  • Peoples History Museum
  • Museum of industry and science
  • John Rylands Library
  • Manchester Cathedral og Evening song

KILROY skræddersyer jeres faglige indhold på studieturen ud fra jeres ønsker, og vores ekspertise. Vi har mange faglige studiebesøg på studieturen til Manchester som man kan læse mere om i vores Next Stop brochure om Manchester.

Hvor skal I bo på studierejsen til Manchester?

indkvartering i manchester til studieturenBo fx på Hatters Hilton Chambers på skolerejsen til Manchester.

Vi samarbejder med gode og hyggelige hoteller, hostels og vandrehjem i Manchester som vi sender større grupper til hvert år. Dem kan I læse mere om her. Vi er altid behjælpelige med at rådgive om hvilket hotel eller hostel der passer bedst til jeres studietur ud fra budget, aktiviteter og størrelse på gruppen.

Få et gratis tilbud
Kontakt os

Contact