Studietur til Amsterdam

Faglige studiebesøg i Amsterdam

Oplevelser på studieturen i Amsterdam
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Amsterdam og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et studieprogram i Amsterdam som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Amsterdam:

Studiebesøg i Amsterdam - Stories of the street
Kunne du tænke dig at lære byens indre at kende fra en helt anden side? En fascinerende, anderledes men utrolig spændende historie vil du få af en professionel guide fra Amsterdams undergrund. Byguiderne lever et hjemløst liv, men vil gerne fortælle om deres livsstil til andre. De tager dig med på en tur langs både, parker og indgangspartier. De fortæller om hvordan de skaffer penge til mad, sprut og stoffer, når man er hjemløs og afhængig. De giver dig et indblik i hvordan livet er som hjemløs i Amsterdam. Et liv hvor man ikke kan stole på nogen og hvor jungleloven hersker. Du vil blive overrasket over hvor fascinerende denne personlige historie er, fyldt med interessante facts og humor.

Studiebesøg til Anne Franks hus

Huset hvor Anne Frank levede i skjul for tyskerne sammen med sin familie under 2. verdenskrig og her hun skrev sin verdensberømte dagbog. Huset er nu omdannet til museum. Der er mulighed for tilkøb af uddannelsesprogram.

Studiebesøg til New Metropolis Science & technology center (NEMO)

Dette store kobberbelagte skib er et af Amsterdams nye vartegn. Museet rummer eksempler på videnskab og teknologi. Ved et besøg kan I selv at prøve kræfter med nogle af naturens luner og ejendommeligheder.

Download Next Stop om Amsterdam forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Amsterdam og Holland. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Amsterdam

 

Contact