Skotland

Besøg Edinburgh Castle på studieturen til Skotland
 

Studietur til Skotland

Som et gammelt skotsk ordsprog siger det, "guid gear comes in sma’ bouk" - gode ting kommer i små pakker. Og trods sin lille størrelse, har Skotland helt sikkert har mange skatte proppet ind i dets kompakte områder. Men der er noget for enhver smag, hvorfor at Skotland er en oplagt destinationer for dem der ønsker en spændende og sjov studierejse og grupperejse.

KILROY arrangerer studieture, grupperejser og studierejser til følgende byer i Skotland:

Skotland byder på historie, vilde bjerglandskaber i Highlands & Nordøerne, dramatisk klipper og hav. Og med den skønne natur, gør det Skotland til et udsøgt sted for naturelskere og specielt dem der kan lide at vandre.

På jeres studietur til Skotland kan I altså opleve, turbulent historie og fascinerende genealogi, slotte og land pubber, spændende sights og smuk natur. På jeres studierejse til Skotland, sammensætter vi gerne et program med fagligt indhold. Vi har et stort udvalg af studiebesøg, som kan være med til at højne niveauet på jeres studietur.

Studieture til Skotland med fagligt indhold

Hos KILROY tilbyder vi studiebesøg til blandt andet:

  • The Scottish Parliament
  • Scottish Whisky Heritage Center
  • Scottish Mine Museum

Såfremt I har andre ønsker til fagligt program til jeres studietur eller grupperejse til Skotland, er vi gerne behjælpelig med at undersøge dette nærmere hos vores lokale leverandører.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Skotland
Få tilbud

 

Contact