Studietur til Barcelona

Besøg La Sagrada Familia under studieturen til Barcelona
 

Studietur til Barcelona - metropolen ved Middelhavet

Den pulserende catalanske storby Barcelona i Spanien har noget, selv de færreste Europæiske hovedstæder har. Her kan studieturen handle om alt fra Den Spanske Borgerkrig eller verdenskendte kunstnere til en afslappende dag ved stranden. Det er til at se, at catalanerne kæmper for selvstændighed, for noget lignende, findes ikke i resten af Spanien.

Har du spørgsmål?
Send e-mail

Tal med vores rejsekonsulenter på +45 70 22 05 35

Farverige Barcelona

Barcelona er strikket intelligent sammen, og det er et godt billede på byens kreative islæt. Ramblaen eller ’’La Rambla’’ er Barcelonas store centrale gågade, og her er der oplevelser for alle. Når man slentrer ned ad den berømte boulevard, kan man ikke undgå at gå derfra med et smil på læben. Imellem de lokale og måbende turister finder man de mest kreative og forunderlige gøglere, den vestlige verden endnu har set. En hvidmalet barnevogn med en granvoksen mand der vræler, en fodboldjonglør så dygtig at man undrer sig over, hvad han laver på gaden eller en guldmalet mimer, er bare noget af det, man kan støde på. Ramblaen emmer af liv, og så er det muligt at finde et billigt hotel, hvis man er en stor gruppe. Det er her byen, er bundet sammen.

Ramblaen ender ud ved en strand kaldet Barcelonetaen. Her ligger en hvid sandstrand, hvor Middelhavets klare blå vandt skyller op på stranden. Mange lokale bruger deres velfortjente siesta på stranden under den catalanske sol. Mellem Ramblaen og Barcelonetaen ligger Franco Museet, der skildrer den Spanske Borgerkrig.

Studieture til Barcelona  - et kulturelt mekka 

Catalonien har fostret nogle af verdens største kunsterne, og nogle af de flotteste værker. Picasso, Miro og Gaudi er alle kunstnere, der kræver at blive set på en studierejse til Barcelona. Særligt arkitekten Antoni Gaudi er med sin unikke teknik berømt i hele verden, og hans værker ses igennem hele byen. Det mest berømmede er dog kirken La Sagrada Familia, der endnu ikke er bygget færdig, og ifølge sagnet aldrig bliver det.

Hvorfor ikke kombinere studieturen til Barcelona med fodbold?

Hvad enten det er til kamp eller bare en rundvisning, er FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, en oplevelse værd. Det legendariske stadion emmer af hæder og ære og er en oplevelse for selv den mindst fodboldinteresserede.

Denne fantastiske storby summer ganske enkelt af kreativitet og livslyst og på en studierejse til Barcelona vil I uden tvivl nyde byen i sig selv, kulturen, naturen, de brede boulevarder og også den yderst kreative madlavning.

Det I bør se og opleve på studieturen til Barcelona

Spansk undervisning på sprogskole i Barcelona:

  • La Sagrada Familia
  • Gaudi-bygningerne
  • Parc Güell
  • Picasso museet
  • La Rambla
  • Mont Juïc
  • Villa Olympica
  • Fodboldkamp på Camp Nou

Det I bør se og opleve udenfor Barcelona:

  • Montserrat klosteret
  • Dali-museet i Figueres/Girona
Skal studieturen gå til Barcelona?
Få et tilbud

 

Contact