Studietur til Barcelona

Faglige studiebesøg i Barcelona

Faglige studiebesøg i Barcelona
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Barcelona og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Barcelona:

Studiebesøg hos cava producent

Caves Codorniu er en af Europas største vinproducenter. Det familieejede firma kan føres tilbage til 1551 og er derfor et af verdens ældste, familieejede firmaer. Vinkælderen, eller måske mere korrekt de kilometer lange, underjordiske gange er helt unikke, og i 1976 blev Codorniu udnævnt til at være nationalt monument af historisk og arkitektonisk interesse. Under besøget, som foregår på engelsk, får I en rundvisning på stedet, hvor I hører historien bag firmaet og om udviklingen indenfor produktion af Cava.

Barcelona Bike-tour

Der findes ingen bedre måde at lære Barcelona at kende på, end på en cykeltur rundt i byen. Se byens seværdigheder og høre om byens historie; en tur der kombinerer fælleskab, motion og faglighed. Med på turen følger en guide, der fører jer rundt og fortæller om Barcelonas vigtigste steder og monumenter. Turen kan tilrettelægges som en regulær sightseeingtur, hvor I ser highlights i Barcelona eller som en rundtur i den gamle, gotiske bydel inklusiv Ramblaen – der er også mulighed for at arrangere en tematur, der planlægges helt efter jeres ønske.

Download Next Stop om Barcelona forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Barcelona og Spanien. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Barcelona

 

Contact