Studietur til Berlin

Giv de sturende gode oplevelser på en studietur til Berlin
 

Studietur til Berlin - fra gammel til nyere historie

Tysklands hovedstad, Berlin, er en by fuld af historie og kultur. Ud over, at byen byder på alverdens historiske monumenter og kulturelle institutioner, finder du også et af de mest hippe og moderne bymiljøer i Europa. Berlin har virkelig det hele til jeres studietur!

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Vil I på sprogkursus i Berlin?
Læs mere
Se priser til Berlin
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: +45 70 22 05 35

Hvad skal I opleve på studieturen i Berlin?

I kan glæde jer til at opleve:

 • Brandenburger Tor
 • Resterne af Berlinmuren og mindesmærket
 • Gendarmenmarkt
 • Det Egyptiske Museum
 • Siegessäule
 • Reichstag med den nye kuppel
 • Spandauer Zitadelle
 • Pergamon Altar
 • Det Jødiske Museum
 • STASI-hovedkvarteret
 • Gedächtniskirche
 • Kurfürstendamm ("Ku damm") shopping gaden
 • Alexanderplatz
 • Checkpoint Charlie

Dette I bør se og opleve udenfor Berlin:

 • Postdam og Sanssouci Slottet
 • Sachsenhausen koncentrationslejren

Der er mange spændende og interessante oplevelser og seværdigheder i Berlin, og byen er på mange måder et oplagt rejsemål for studierejser eller grupperejser. Vores erfarne rejsekonsulenter hjælper jer med at sammensætte jeres faglige studieprogram for studierejsen. Kontakt os og få et samlet tilbud på jeres studietur til Berlin. 

Kombinér studieturen med tysk sprogkursus

tysk sprogskole på studieturen til berlin

Med KILROY har I mulighed for at blive bedre til tysk på jeres studierejse til Berlin. På sprogskolen ANDA i det centrale Berlin, nærmere betegnet i Friedrichshain, kan I få undervisning i 3 dage med enten 4 lektioner eller 5 lektioner per dag. I bliver naturligvis undervist af tyskere, og I kan godt forvente at få styrket jeres ordforråd og tyske grammatik på få dage. Læs mere om sprogskolen i Berlin her og se den samlede pris på transport til Berlin, indkvartering samt sprogskole.

Besøg Der Mitte på studieturen til Berlin

En studietur til Tysklands hovedstad Berlin, er en historisk, æstetisk og bekvemmelig oplevelse. Oplev Berlin historiske bydel, Der Mitte, hvor grænsen mellem det gamle Østberlin og Vestberlin kan ses med det blotte øje. Grænsen er ikke længere i form af en truende mur, men i form af bygningernes tydelige arkitektoniske adskillelse. Forskellene på det gamle kommunistiske diktatur og Vestberlins moderne aftryk er bevaret i arkitekturen.

Udover de historiske monumenter fra den Kolde Krig, byder Der Mitte også på et væld af cafeer, restauranter, museumer, gallerier og diskoteker. Det er her Berlins åre pulser. Det er her, Berlinerne går i byen. Da Der Mitte ligger så centralt, er det nemt at komme derfra når dagen eller aftenen slutter. Hvad enten det er med bus, taxa eller med metroen, U-Bahn, der er kendt for at være den mest punktlige metro i Europa.

skolerejse til berlin - her er berlins skyline

Kreuzberg – tag til Lille Istanbul på studierejsen til Berlin

Kreuzberg ligger i den østlige del af Berlins centrum, og her skal man regne med, at gadebilledet ændrer sig. En studietur til Berlin går ikke uden om Kreuzberg. Området har traditionelt været hjemsted for Berlins kulturradikale venstrefløj eller Bohemerne, der med utallige musikforretninger, vegetarrestauranter, tatovører og alverdens barer tydeligt har sat deres præg på Kreuzberg. Det er ved grænsen til det vestlige Kreuzberg, at det legendariske Checkpoint Charlie er placeret.

Bydelen Kreuzberg er et skoleeksempel på, hvilken ny dimension det multikulturelle samfund kan skabe i en storby. Det østlige Kreuzberg og særligt gaden, Oranienstrasse, er hjemsted og arbejdsplads for tusindevis af tyrkiske immigranter. På Oranienstrasse findes et hav af tyrkiske specialiteter. Alt fra den helt fantastiske gastronomiske oplevelse til den enkle, men kendte, dönerkebab. At træde ind i det østlige Kreuzberg, er som at træde ind på en markedsplads i Tyrkiets største by, Istanbul.

Det er nemt at komme rundt under studieturen til Berlin

Berlin er en kompakt by, der gør det bekvemligt at komme rundt og se alle de spændende seværdigheder, særligt når man rejser som en gruppe. Hvad enten det er Brandenburger Tor, Kurfürstendamm eller mindesmærket ved Berlinmuren, så er det nemt og hurtigt at komme omkring.

Skal studieturen gå til Berlin?
Få et tilbud

 

Contact