Studietur til Budapest

Faglige studiebesøg i Budapest

Faglige studiebesøg i Budapest
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Budapest og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Budapest:

Skolebesøg

I Budapest er det muligt at arrangere besøg på f.eks. folkeskole, gymnasium, handelsskole eller teknisk skole. På denne måde får I et indblik i skolesystemet og elevernes hverdag. Skolerne i Ungarn og Budapest er meget åbne for besøg, og det er altid spændende at opleve en anden kultur end den danske. I får en rundvisning på skolen og bagefter får I tid til at samtale med nogle af de ungarske elever.

Studiebesøg hos Grundfos

Den kendte danske virksomhed Grundfos har en fabrik, der ligger ca. 65 km fra Budapest. På virksomheden produceres pumper som bruges i industrien. Et besøg på Grundfos er oplagt, hvis I har emner der relaterer til maskinindustrien og interesse indenfor produktion. Et besøg på Grundfos vil starte med en præsentation af produkterne igennem en 3D film. Herefter får I en grundig rundvisning i fabrikslokalerne, hvor I ser selve produktionen.

Studiebesøg på ELTE Universitets kemiske institut

Der er mulighed for, at I kommer på det anerkendte universitet ELTE og besøger deres kemiske institut. Der er mange forskellige kurser, klasser og udstillinger arrangeret af universitetet, og I har på forskellig måde mulighed for at tage del i disse. Måske I ønsker noget decideret undervisning eller en rundvisning på stedet? Mulighederne er mange og besøget kan som regel vinkles på den måde, det passer jer, så det passer til jeres behov.

Download Next Stop om Budapest forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Ungarn og Budapest. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Budapest

 

Contact