Nordamerika

Tag på studietur til spændende Toronto i Canada
 

Studietur til Nordamerika

Hvem vil ikke gerne på studierejse og grupperejse til Nordamerika? KILROY udarbejder gerne et tilbud på jeres studietur til USA, Canada eller Mexico med udgangspunkt i jeres ønsker og krav.

KILROY skræddersyer studieture, grupperejser og studierejser til følgende lande i Nordamerika:

Vi udarbejder normalt et tilbud med flere forskellige forslag til indkvartering, så I kan få en ide om prisniveauet og prisforskel på baggrund af beliggenhed og standard. En studietur til New York er altid i en sikker vinder, men vi tilbyder også studieture til en lang række andre byer i Nordamerika.

Vil I besøge flere byer på studierejsen?

På en studierejse / grupperejse til USA, kan man sagtens nå at besøge to af de helt store klassiskere - nemlig New York og Washington. Her hjælper vi gerne med at planlægge transporten mellem de to byer. Ønsker I ikke at kombinere de 2 byer, men vil blot bruge en dag på at besøge enten New York eller Washington, kan dette også lade sig gøre.

Har I mere tid til rådighed, kan vi også sammensætte en større rejse i USA, hvor I får mulighed for at komme rundt til flere byer. Vi hjælper gerne med både studiebesøg og udflugter, og kommer også gerne med forslag til evt. studiebesøg. Et studieprogram skal som min. bookes 6 uger før afrejse, så vi kan få alle de praktiske detaljer på plads i god tid. Har I specielle ønsker omkring studiebesøg, forhører vi også gerne om dette hos vores lokale samarbejdspartnere. 

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Nordamerika?
Kontakt KILROY

Contact