USA

Tag på studierejse til Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco eller Washington DC
 

Studietur til USA

Hvem vil ikke gerne på studietur til USA? KILROY udarbejder gerne et tilbud på jeres studietur til USA, med udgangspunkt i jeres ønsker og krav. Vi udarbejder normalt et tilbud med flere forskellige forslag til indkvartering, så I kan få en ide om prisniveauet og prisforskel på baggrund af beliggenhed og standard.

KILROY skræddersyr studieture, studierejser og grupperejser til:

Hvad vil I opleve på studierejsen til USA?

Vi hjælper gerne med både studiebesøg og udflugter, og kommer også gerne med forslag til evt. studiebesøg. Et studieprogram skal som min. bookes 6 uger før afrejse, så vi kan få alle de praktiske detaljer på plads i god tid. Har I specielle ønsker omkring studiebesøg, forhører vi også gerne om dette hos vores lokale samarbejdspartnere.

Vil I opleve flere byer på studieturen til USA?

På en studietur/grupperejse til USA, kan man sagtens nå at besøge to af de helt store klassiskere - nemlig New York og Washington. Her hjælper vi gerne med at planlægge transporten mellem de to byer. Ønsker I ikke at kombinere de 2 byer, men vil blot bruge en dag på at besøge enten New York eller Washington, kan dette også lade sig gøre.

Har I mere tid til rådighed, kan vi også sammensætte en større rejse i USA, hvor I får mulighed for at komme rundt til flere byer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til USA
Få tilbud

studietur til usa 

Contact