USA

Tag på studierejse til Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco eller Washington DC
 

Studietur til USA - kun fantastien sætter grænser

Hvem vil ikke gerne på studietur til USA? KILROY udarbejder gerne et tilbud på jeres studierejse til USA, med udgangspunkt i jeres ønsker og krav. Vi udarbejder normalt et tilbud med flere forskellige forslag til indkvartering, så I kan få en ide om prisniveauet og prisforskel på baggrund af beliggenhed og standard.

Rejs på studietur til USA fx til:

Studierejser til hele USA - vi skræddersyer jeres studietur

Vi arrangerer studieture til alle byer og destinationer i USA.
De nævnte byer foroven er de mest populære byer for studieture til USA. Kontakt os med jeres ønsker og planer, og vi sender et gratis og uforpligtende tilbud til jeres gruppe.

Bestil et gratis tilbud
Kontakt os


Hvad vil I opleve på skolerejsen til USA?

En studietur til USA vil være en studietur i aldrig glemmer. Alting er større og vildere "across the pond". Vores rejsekonsulenter er specialister i studieture til USA, og udover fly og overnatning, kan vi hjælpe med at arrangere faglige oplevelser og ture på jeres studierejse i USA. Det kan fx være skolebesøg, virksomhedsbesøg eller guidede ture i New York med en dansk guide bosiddende i New York, hvor kontrasterne til livet i Danmark bliver fremhævet. Der er rigtig mange muligheder.

Har I har specielle ønsker omkring faglige studiebesøg i USA, forhører vi gerne om dette hos vores lokale samarbejdspartnere.

Hvor skal I bo på studierejsen til USA?

Det kan være svært at vælge den rette type indkvartering i USA til en større gruppe, særligt hvis det er en destination man ikke kender så godt. Vores rejsekonsulenter kan altid hjælpe jer med denne del.

Vi har nøje udvalgt forskellige hoteller, hostels og vandrehjem i USA som er ideele til større studieture, studierejser og grupperejer til USA.Læs mere under jeres ønskede destination under tabben 'indkvartering'. 

Vil I opleve flere byer på studieturen til USA?

På en studietur og grupperejse til USA, kan man sagtens nå at besøge to af de helt store klassiskere - hvad med en kombineret studietur til New York og Washington eller måske en studierejse til New York og Boston. Vi hjælper gerne med at planlægge transporten mellem de to byer. Ønsker I ikke at kombinere flere byer, men vil blot bruge en dag på at besøge enten New York eller Washington, kan dette også lade sig gøre.

Har I mere tid til rådighed, kan vi også sammensætte en større rejse i USA, hvor I får mulighed for at komme rundt til flere byer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til USA
Få tilbud

studietur til usa 

Contact