Studietur til New York

Faglige studiebesøg i New York

Faglige studiebesøg i New York
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i New York og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg.

Her er et par eksempler på studiebesøg i New York:

NYC Slavery & Underground Railroad Walking Tour

På denne spændende rundture følger I det afroamerikanske Freedom Trail og opdager hvordan slaveriet etablerede grundlaget for byen New York. På turen lærer I om oprørere, optøjer og heltegerninger begået af individer der kæmpede mod slaveriet og som skabte flugtruter fra syd til nord, kendt som the Underground Railroad, for at hjælpe slaverne væk fra New York. Det var bestemt ikke en ufarlig tur og mange blev opdaget undervejs og bragt tilbage igen. I besøger også the African Burial Ground og steder relateret til slaveri, bl.a hvor man forsøgte, at holde slaverne skjult på deres flugt væk fra byen.

Studiebesøg i Harlem

To og en halv times sightseeingtur med lokal guide i Harlem, hvor I vil opleve den største og mest berømte afroamerikanske bydel i verden. Turen fokuserer på Harlems historie og hvilke sociale samt kulturelle problemer bydelen slås med. I vil opleve Cathedral of St. John the Divine, køre forbi Columbia University, og gøre stop ved Grant’s Tomb på vejen nord på til Harlems bakker og dale. I Harlem vil I bl.a. se Apollo Theater hvor stjernerne udklækkes, African Square hvor Nelson Mandela talte for første gang i Amerika og det historiske Teresa Hotel. I vil desuden se bygningen hvor Bill Clinton efter præsidenttiden har sit kontor og efterfølgende køre ad Malcolm X Boulevard forbi den historiske Malcolm X moske, shoppe ved Harlem Market, køre gennem Spanish Harlem, Harlem Valley og Sugar Hill.

Er turen planlagt til en søndag, kan en lidt forkortet udgave af ovenstående kombineres med et besøg i en af Harlems mange kirker – normalt Metropolitan African Methodist Episcopal Church. Gospel er en stor del af afroamerikanernes liv, så det er en stor oplevelse at overvære en del af en gudstjeneste. Husk passende tøj.

Har I særlige ønsker for oplevelser i New York?

Har I specifikke ønsker til emne eller tema for foredraget, undersøger vi gerne mulighederne. Download vores Next Stop program forneden og læse alle vores forslag til faglige oplevelser for studerende i New York.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i New York

 

Contact