Se alle kategorier

Hutongerne

Et af vores populære studiebesøg, er et 1,5 timers besøg i de unikke og bevaringsværdige hutonger.
Hutongerne består af små lave huse, bygget rundt om en lille gårdsplads. De ligger så tæt, at vejene bliver til små gyder og transporten foregår som regel til fods eller i cykeltaxa. I takt med at behovet for boliger vokser, bliver disse charmerende og historiske, gamle bydele efterhånden revet ned, for at give plads til højhuse. Benyt muligheden for at se denne bid af kinesisk kulturhistorie, hvor I virkelig kommer tilbage i tiden og oplever en helt speciel atmosfære.
En tur rundt i Hutongerne byder på en helt speciel oplevelse, hvor den engelsktalende guide undervejs fortæller om livet, udviklingen og historien. Noget af turen foregår i cykeltaxa.
Der er mulighed for at komme på besøg hos en familie, hvor I kan se hvordan de bor, samt stille spørgsmål om det daglige liv, børn, uddannelse etc. I vil også få serveret et let måltid hos familien.
Vær opmærksom på at cykeltaxachaufføren forventer drikkepenge. Turen starter og slutter ved Drum Tower.

Det er muligt at tilkøbe besøg hos lokal familie med frokost til 95 DKK. Desuden anbefales bustransfer til Hutongerne. Pris pr. gruppe (max 30 personer) 2.210 DKK
Kontakt