Se alle kategorier

Den Store Mur og Ming-gravene

Når I er i Beijing, er det oplagt at komme en tur ud af byen og opleve nogle af de storslåede historiske monumenter, der er at finde her.
Et af højdepunkterne ved jeres tur til Beijing, er et besøg på Den Store Mur. Muren blev bygget for at holde fjenden ude og er ca. 6.000 km lang. Det er et utroligt bygningsværk, hvor Den Store Mur snor sig gennem landskabet, over vandløb og bestiger bjergtinder.
I dag er kun en lille del af uren tilgængelig for offentligheden. Årsagen hertil er til dels, at størsteparten af muren er forfaldet så meget, at det ikke er muligt at gå på den.
På turen, vil I besøge muren på det sted der hedder ”Badaling Great Wall”.
Tag evt. en trøje med, da der kan være køligt og blæsende.

Efter besøget på Den Store Mur, går turen til Ming-gravene. Disse ligger i en dal 50 km. nord for Beijing, i nærheden af ”Badaling Great Wall”. Selve dalen er et grønt område med fyrretræer og cypresser, og er et absolut fantastisk sted, hvor 13 af Ming-dynastiets 16 kejsere ligger begravet, sammen med deres respektive hustruer. Alle kejserne ligger begravet i portbygninger, der hver rummer en stor hal, et tårn, et skatkammer og et underjordisk palads.
Heldagstur på ca. 9 timer. Prisen er ekskl. Cable Car til muren, samt drikkepenge.

Prisen er baseret på 26-35 personer. Prisen inkluderer ikke cable car til Muren. Inkluderet frokost på lokal restaurant.
Kontakt