Se alle kategorier

Den Himmelske Fredsplads, Den forbudte By, Himlens Tempel og Silkemarkedet

På denne tur vil I opleve nogle af de seværdigheder i Beijing, der er et absolut must når I besøger byen.

I vil komme til at gå på den verdenskendte og historiske Himmelske Fredsplads, bedst kendt af turister for studenteroprøret. Pladsen betragtes som Beijings centrum. Den er verdens største plads, med et areal på 40 hektar – her er snildt plads til parader med op til 500.000 deltagere.

I kommer også forbi Den Forbudte By, som på kinesisk hedder Det Gamle Palads - før i tiden kostede det hovedet at trænge ind i paladset og derfor kaldes det Den Forbudte By af resten af verden. Den Forbudte By er 760 meter bred fra øst til vest og næsten én kilometer lang fra nord til syd. Bag en bred voldgrav, samt en godt 10 meter høj mur, findes bygninger med sammenlagt over 9000 rum. Her har kejsere og kejserinder, konkubiner og eunukker, kunstnere, præster, utallige embedsmænd og tjenestepiger holdt til. Skiftende kejsere har levet her i ufattelig materiel rigdom, helt isoleret fra det kæmpestore rige.
Paladset rummer megen historie og mange spændende ting.

Når I kommer til Himlens Tempel Park, hvor Himlens Tempel ligger, ser I noget af det bedste inden for kinesisk arkitektur. I kan se bl.a. Templet for Bøn om God Høst, Den Kejserlige Himmelhvælving og Det Runde Alter.

Slutteligt kommer I til Silkemarkedet, et af Beijings mange markeder. Som navnet siger, bliver der her handlet med silke – i dag dog kun i de øverste etager. Forneden sælges alverdens forskellige varer og her kan man gøre en god handel. Det er en oplevelse i sig selv at gå rundt her og snuse til stemningen.
Heldagstur på ca. 9 timer. Prisen er ekskl. drikkepenge til guide og chauffør.

Prisen er inkl. entre, bus og guide Prisen er baseret på 26-35 personer. Frokost er inkluderet i besøget.
Kontakt