Se alle kategorier

Petö Institutet

Det er for jer med faglig relevans muligt at booke et spændende studiebesøg på det verdenskendte Petö Institut. På Petö Instituttet behandles og rehabiliteres hovedsageligt ungarske og udenlandske børn i alderen 3-14 år, men også voksne behandles her bl.a. for Parkinsons syge. På instituttet arbejdes der igennem et system som kaldes ”conductive educational system”. Det overordnede formål med træningen er, at den handicappede person med succes tilpasser sig sine omgivelser og miljø samt integrerer forskellige bevægemønstre/funktioner. Dette sker igennem en aktiv og hård læreproces med professionel vejledning fra ”conductor-lærerne”, og forældrene samt anden nær familie inddrages i træningen i videst muligt omfang. En stor indsats igennem daglige rutiner er nødvendig, hvis behandlingen skal have nogen virkning.
Besøget på Petö Instituttet varer ca. 2 timer og inkluderer en kort videofilmorientering om instituttets arbejde og metoder, samt en rundvisning på de forskellige afdelinger, hvor der er mulighed for at stille professionelle spørgsmål til arbejdet der foregår. Petö instituttet ligger på Buda siden, et stykke uden for centrum, men med gode forbindelser med offentlige transportmidler.
Besøget er kun muligt september til maj måned.

Pris pr. voksen kr. 325,00 Engelsktalende guide kr. 975,00 Busleje op til 18 pers. kr. 1.690,00 Busleje op til 48 pers. kr. 2.265,00
Kontakt