Se alle kategorier

Maltas historie fra åbent vand

Få lande i verden har en så lang og omtumlet historie som Malta har og af samme grund har historie stor interesse for mange maltesere. Oplev den historiske del af Malta på en lidt anderledes måde og tag på en sejltur hvor Maltas historie fortælles fra åbent vand af en engelsktalende guide. I sejler omkring Marsamxett Harbour og Grand Harbour som ligger på hver sin side af Valletta – Marsamxett havnen bliver generelt mest brugt som fritidshavn hvor Grand Harbour er den vigtigste erhvervshavn på Malta.
På sejlturen har I udsigt til flere historiske seværdigheder og I vil få en detaljeret gennemgang af Vallettas historie, den store belejring i 1565 hvor osmanniske styrker erobrede øen, bombningen af Malta under 2. Verdenskrig og af andre historiske forter, brystværn og vandløb – fra havet kan de historiske monumenter ses på tæt hold.
Turen varer ca. 1,5 time.

Pris pr. person for voksne 155,00 DKK. Pris pr. gruppe for engelsktalende guide 970,00 DKK. I tager selv offentlig transport til og fra havnen på Malta, men ønsker i busleje så kontakt da jeres rejsekonsulent.
Kontakt