Se alle kategorier

Valletta halvdag

På denne tur kommer I rundt og ser Upper Barraca Garden, som er det højste punkt i Valletta, med en fantastisk panorama udsigt over de tre byer og Grand Harbour, som er en af de smukkeste havne i Middelhavet. I vil gå igennem Vallettas smalle gader og komme forbi hovedattraktionerne, så som kirker og monumemter. Heraf St. James Cavalier, kirken - Our Lady of Victory, Auberge de Castille som nu fungerer som Premierministrens kontor, Maltas Parliament, Grandmaster Paladset, Retsbygningen, National Biblioteket samt Det Kongelige Operahus.

I vil også besøge St. Johns Co-Cathedral som udefra er en meget spartansk bygning, men indvendig er en imponerende smuk marmorkirke, som absolut er et besøg værd. Bemærk venligst, at I kun vil se st. Johns Cathedral indefra. Turen varer ca. fire timer.

Prisen er pr. gruppe inkl. engelsktalende guide Pris pr. person for entré til St. Johns Cathedral 100,00 DKK. Busleje for 18 personer 1.600,00 DKK. Busleje for 36 personer 2.130,00 DKK. Busleje for 53 personer 2.565,00 DKK.
Kontakt