Det siger vores kunder

kilroy studietur og grupperejser anbefalinger
Hvert år sender vi tusindvis af elever, lærere og andre grupper på studietur og grupperejser til udlandet. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og har samlet et udpluk af udtalelser fra vores kunder nedenfor.

Destinationer:


Studietur til Budapest: 

billig studietur til budapest

Marianne Bruus-Jensen, Slothaven Gymnasium i Holbæk: "Vi er rigtig godt tilfredse med det hele:) Alt er gået planmæssigt og problemfrit, og der har været hurtig hjælp og svar fra jeres side ved evt. spørgsmål. Hotellet var godt og lå centralt. Vores guide - Susanna - i Budapest var rigtig sød og hjælpsom og eleverne var også meget glade for hende. Vi er meget glade for at rejse med KILROY og anbefaler det varmt:) 

Vi har endnu ikke besluttet næste års destination, men vender sikkert tilbage."

Studietur til Berlin: 

billig studietur til berlin

Agnethe Pedersen, Frederikssund Gymnasium: "Vi havde en skøn tur – og det var super rart med egen bus! Det gav præcis det sociale element vi håbede for vores hf’ere.

Det var let at lave aftaler med chaufføren, og der var ingen bøvl med tidspunkter mv.
Eneste savn var, at videoafspilleren ikke virkede i bussen, så vores håb om at have set fagligt relevante spillefilm (Das Boot, Der Untergang fx) røg i vasken.

Mht. Samarbejdet med dig, kan vi ikke udsætte noget som helst! Vi var omkring mange ændringer i antal mv., så tak for god service der:)
Pga målgruppen (ændre kursister m. Børn hjemme) var prisen afgørende for deltagelse, og det levede vores rejse op til, synes vi."

Studietur til Barcelona:

billig studietur til barcelona

Simon Husfeldt Pedersen, Allerød Gymnasium: "Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale dig og KILROY til andre. Jeg vil nok også skrive en mail en anden gang, hvis jeg igen skal til Barcelona."

Studietur til New York:

billig studietur til new york

Mads Stahlschmidt, Fotografuddannelsen: "Vi har brugt det program i sendte med, til inspiration. Turens indhold har vi selv designet, da vi er meget specifikke i ønsker om oplevelser og læring for vores fotograf elever.

Vi har været glade for at bo på YMCA som i har anbefalet. Det har været en god oplevelse at bestille og rejse til New York med KILROY. Altid hurtig med tilbagemeldinger og et yderst højt informativt og behageligt service niveau. I har vores varmeste anbefalinger."

Studietur til London: 

billig studietur til london

Christina Jensen, Sødalskolen: "Vi har, gennem mange år, haft et rigtig godt samarbejde med dig og KILROY. I er altid profesionelle og selvom vi har meget specifikke krav og ønsker, får I altid det hele til at hænge sammen. Jeres serviceniveau og flexibilitet er helt i top, hvilket også er grunden til vi vender tilbage hvert år.
Vi benytter altid Royal National Hotel, da det er meget centralt og de er vandt til skolegrupper. Vi arrangerer altid selv vores program, men I har alligevel hjulpet med indgangs og musicalbilletter til favorable priser."

Studietur til Washington:

billig studietur til washington

Sonja Clingman, Risskov Gymnasium: "Vi har brugt KILROY til alle vore studierejser til Washington. Samarbejdet med Morten Damsgaard fungerer rigtigt godt. Han er lydhør over for vore behov, svare prompte på mails, følger op på aftaler og sørger for den information vi har brug for. Vi kan kun anbefale at bruge KILROY som rejsearrangør."

Studietur til Paris: 

billig studietur til paris

Birgitte Dyrbye Jensen, Middelfart Ungdomsskole: "Vi er gamle brugere af KILROY, og det er vi fordi, aftalerne altid bliver overholdt, vi bliver mødt med forståelse for vores ønsker og problematikker, som opstår for os undervejs. Vi har været i Paris rigtig mange gange og foretrækker Ibis hotellet i St. Vincienne. De er ikke specielt imødekommende i receptionen, men morgenmaden er god og solid i forhold til mange andre steder i Paris, og værelserne er rene. Området er godt, da det er roligt og trygt og med kort afstand til metro, og så laver den lokale pizzamand fantastiske pizzaer, og hans restaurant er stor nok til, at vi alle kan sidde og spise der. De billetter/ voucher vi bestiller hos jer, er altid i orden. I år har der dog været lidt bøvl med metrobilletterne, de holder op med at virke trods alle forholdsregler. I billetlugen undrer de sig over, at vi stadig kører med de gamle metrobilletter?"

Rejsekonsulenter:

Malene:

Når jeg bestiller studietur hos Malene fra KILROY oplever jeg service, hurtighed, professionalisme, venlighed og omsorg for, at aftalerne overholdes og at vi får det, vi har ønsket. Med hende i ryggen er det ingen sag at rejse til pulserende storbyer med en flok unge mennesker. Hun følger os fra start til slut, og det bliver simpelthen ikke bedre. Mvh. Tania Rettig, Morsø Gymnasium
--
Jeg har nu for tredje skoleår i træk valgt at bruge KILROY og Malene som rejsepartner i forbindelse med 3.G. studieturen. Samarbejdet har i alle tilfælde fungeret upåklageligt. Jeg er blevet mødt med ekspertise, faglig professionalisme, hurtig responstid samt rimelige deadlines. Derudover har alle indgået aftaler mht. til fx hotel og planlagte turer fungeret efter planen. Mvh Nikolaj Clausen, Rybners Stx"

--

Klassen og min kollega og jeg har været yderst tilfredse med studieturen til Budapest – tusind tak for det.

Ikke mindst Hostel Wombat fungerede rigtig godt. Gode store værelser og en varieret morgenmad samt en atmosfære af, at det er unge mennesker, der arbejder der, skaber et miljø, de unge kan lide – og det er virkelig godt – og vigtigt. Spørgeskemaet har jeg besvaret, og du skal vide, at jeg har været yderst tilfreds med dig, Malene – der har været en del ekstra arbejde med elever, der gik ud og nye elever i klassen m.m.

Anne Willadsen Bang – Lærer Nest Sukkertoppen

Michelle: 

Hej Michelle. Det var en rigtig god tur og alle implicerede havde rigtig gode oplevelser undervejs. Der er en generel interesse fra de involverede lærere og rektorer (der står for økonomien) om at turen skal gentages til næste år. Så hvis økonomien kan hænge sammen, kan det være, at jeg kontakter dig igen. Det vil formodentlig være på et tidspunkt mellem nytår og vinterferien. Bedste hilsner Magnus Limborg, Gladsaxe Gymnasium
--
Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig. Mvh. Christina Munk Hansen, Hjørring Private Realskole
--
Frederiksværk Gymnasium og HF har gennem en årrække haft et yderst tilfredsstillende samarbejde med KILROY Group Travel ved Michelle Høimark Poulsen omkring studierejser til Kina. På grund af Michelles enestående serviceniveau og ihærdige indsats for at tilbyde os studierejser til særdeles favorable priser, er hun blevet fast kontaktperson for os i forbindelse med Kinarejserne. Hendes tjenstvillighed, venlighed og personlige kontaktforhold er af uvurderlig betydning for os i en travl hverdag. Lange indledende forklaringer er unødvendige - hun ved hvad det drejer sig om, når vi ringer. Michelle er en yderst kompetent og af os højt værdsat rejseagent.

Vi håber på et fortsat samarbejde med dig. Mange hilsner fra Inge Lise og Målfrid, Frederiksværk Gymnasium
--
Jeg har nu besvaret spørgeskemaet. Jeg vil dog også give en tilbagemelding omkring buschaufføren. Han var meget servicemindet og behjælpelig, samt sød og rummelig overfor eleverne. Det satte vi virkelig stor pris på. 

Du skal også have rigtig meget ros for at være så behjælpelig i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål. 

/ Cathrine Berg, Frederikssund Gymnasium

Morten: 

Hej Morten. Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige. Med venlig hilsen Birgit Ellegaard Fiig, Ordrup Gymnasium
--
Hej Morten. Jeg har flere gange sammen med forskellige kolleger rejst med KILROY og har valgt at bruge jer, da vi generelt har været tilfredse med turene og med den service, vi har fået.  De grundlæggende elementer i en studietur, nemlig transport og hotel, har som oftest været helt i orden og vi er blevet behandlet godt på de steder, hvor vi har boet. Det er af stor betydning, at jeg har en fast person (Morten Damsgaard), som jeg kommunikerer med. Det gør det meget lettere, når der opstår problemer af forskellig art eller når vi har brug for assistance og vi har altid fået hurtig svar. Jeg har dermed også en direkte linje under selve rejsen og det har vi haft brug for nogle gange. Jeg kan godt lide, at man får den personlige service. Det er trygt, når man rejser med og har ansvar for mange unge mennesker og det gør da også, at man vender tilbage. Venlig hilsen Helle Nymann, Holstebro Gymnasium

--

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur til Belfast, 10-16. Marts 2018. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Mvh Martin Jørgensen, Birkerød Gymnasium.

Vil I have et gratis tilbud på studieturen?
Kontakt en rejsekonsulent
Kontakt