• sep21

  Spændende foredrag på studieturen i Athen

  Af Emma
  Skal studieturen gå til Athen og Grækenland?

  Uanset jeres studieområde på studieturen til Athen, kan vi anbefale et foredrag om flygtningesituationen i Grækenland for hele gruppen.

  Grækenland er det første møde med Europa for rigtig mange flygtninge i disse år, og på dette faglige studiebesøg får I et indblik i hvad landet og de mange internationale hjælpeorganisationer står overfor af udfordringer.

  Det kan være UN Refugee Agency, Medicins du Monde eller Greek Refugee Council der underviser jeres studiegruppe, og giver jer viden om de kritiske tilstande.

  Prisen for undervisningen er cirka €130 (få en endelig pris hos en rejsekonsulent).

   

   

 • sep20

  Studietur for folkeskoler - destinationer og planlægning

  Vi ved hvor vigtig at planlægningen af studieturen i folkeskolen er. For mange elever er det den første udenlandsrejse med skolen, og for nogen elever er det måske den første udenlandsrejse i deres liv. De af os der har været på en studietur med folkeskolen, husker den uden tvivl endnu. Højst sandsynligt med et stort smil.... Læs mere
 • maj17

  Vores 4 mest populære ture på studieturen til Berlin

  Hvad skal man opleve på studieturen til Berlin? Berlin har rigtig mange spændende faglige studiebesøg, og KILROY kan hjælpe jer med at sammensætte og arrangere jeres faglige program for turen. Vores rejsekonsulenter sammensætter jeres faglige studieprogram ud fra jeres ønsker og vores ekspertise.
  Kontakt vor... Læs mere
 • maj17

  Hvordan kan I tjene penge til jeres studietur?

  I vil rigtig gerne på studietur, men I mangler lidt cool cash til turen. Så hvordan kan man samle penge ind, så årets studietur kan blive endnu federe?

  KILROY giver jer nogle gode idéer til at tjene penge til studieturen. Måske I drømmer om at samle penge ind til en:

  Studietur til New York? Studietur til Ber... Læs mere
 • maj08

  Huskeliste og pakkeliste til din studietur

  Hvad skal man huske at pakke til sin studietur? Vi giver dig ikke hele listen, men vi minder dig på nogle af de vigtigste punkter. Læs KILROYs pakkeguide til skolerejsen herunder.

  1: PAS
  Glem det nu ikke. Find et godt huskested til dit pas og hvis du tager det med rundt, skal du hele tiden, minde dig selv på, hvor det er. Hu... Læs mere
Kontakt