• maj17

  Vores 4 mest populære ture på studieturen til Berlin

  Hvad skal man opleve på studieturen til Berlin? Berlin har rigtig mange spændende faglige studiebesøg, og KILROY kan hjælpe jer med at sammensætte og arrangere jeres faglige program for turen. Vores rejsekonsulenter sammensætter jeres faglige studieprogram ud fra jeres ønsker og vores ekspertise.
  Kontakt vores rejsekonsulenter og hør mere.

  I Berlin er disse 4 ture og udflugter nogle af de mest populære klasseaktiviteter. Måske det giver inspiration til jeres skolerejse?

  1: Tur til koncentrationslejren Sachsenhausen

  Det er ikke uden grund af Sachsenhausen er en af vores mest populære ture i Berlin. Det er en historisk attraktion og en tur til Sachsenhausen giver et godt indtryk af de rædsler og frygtelige hændelser der fandt sted i koncentrationslejren mellem 1936 og 194... Læs mere
 • maj17

  Hvordan kan I tjene penge til jeres studietur?

  I vil rigtig gerne på studietur, men I mangler lidt cool cash til turen. Så hvordan kan man samle penge ind, så årets studietur kan blive endnu federe?

  KILROY giver jer nogle gode idéer til at tjene penge til studieturen. Måske I drømmer om at samle penge ind til en:

  Studietur til New York? Studietur til Ber... Læs mere
 • maj08

  Huskeliste og pakkeliste til din studietur

  Hvad skal man huske at pakke til sin studietur? Vi giver dig ikke hele listen, men vi minder dig på nogle af de vigtigste punkter. Læs KILROYs pakkeguide til skolerejsen herunder.

  1: PAS
  Glem det nu ikke. Find et godt huskested til dit pas og hvis du tager det med rundt, skal du hele tiden, minde dig selv på, hvor det er. Hu... Læs mere
Kontakt