{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Sådan tjener I penge til studieturen

tjen penge til skolerejsen
Emma Knudsen

Sådan får I flere penge i klassekassen

I vil rigtig gerne på studietur, men I mangler lidt cool cash til turen. Så hvordan kan man samle penge ind, så årets studietur kan blive endnu federe?

Vi giver jer gode idéer til at tjene penge til studieturen. Måske I drømmer om at samle penge ind til en:

Idé #1: Arranger forældremiddag på skolen

 

I handler ind og inviterer andre elever, forældre og familier til aftensmad på skolen. Lav en nem ret som alle kan lide og tag fx 40-50 kroner for en ret og en 10'er for et glas saftevand. Mange familier vil elske at komme ud at spise billigt og slippe for at lave aftensmad på en travl hverdag. Og så er det oven i købet hyggeligt for alle at deltage og lære hinanden bedre at kende.

Det kræver blot lidt forberedelse i form af indkøb og koordinering fra jeres side. Måske det kan give jer et tilskud til jeres studietur til New York?

I kan også tage denne idé til næste niveau, og arrangere en større fest på skolen?

Idé #2: Gør rent hos andre

gøre rent hos andre

Det kan fx være hos jeres egen familie, naboer eller venner. Det er altid skønt at få hjælp til rengøringen, og så får man oven i købet lidt sved på panden, hvis man gør det ordentligt - win! Hæng evt. en seddel op i det lokale supermarked og tilbyd din hjælp.

3: Søg legater til studieturen

tjene penge til klassekassen

 legatnet.dk er der listet rigtig mange legater som I kan søge. Derudover kan man få lange lister af legatsider hos so.dk, legater.info og hos studenterguiden.dk

Der er en del man skal sætte sig ind i, inden man begynder at søge legater. Det tager lang tid at søge legater, og det er vigtigt at man først undersøger om man overhovedet er berettiget til at søge det pågældende legat. KILROY har lavet en mere udførlig guide (som er et helt kapitel i sig selv). Læs vores gode råd om legatsøgning her.

4: Kontakt virksomheder og tilbyd jeres hjælp

penge til klassekassen

Ring rundt til virksomheder og spørg dem høfligt, om de har opgaver de mangler hjælp til. Det kan være at der mangler hjælp til aftenens firmafest, det kan være at der mangler hjælp til frokostordningen eller det kan være at de mangler hjælp til at feje fortovet. Mulighederne er rigtig mange. Præsentér jer pænt og forklar hvorfor I ringer. Gør det også tydeligt om I har mulighed for at tilbyde jeres hjælp en enkelt aften, en weekend eller over flere uger.

5: Vær kreativ og tænk ud af boksen

hvordan får man penge til studieturen og studierejsen

Der er hundredevis af andre muligheder til at tjene penge til studieturen, end dem vi har nævnt foroven. Vær kreativ og benyt dig af dine kontakter, dit nærmiljø, og tal sammen i klassen om, hvordan I kan samle flere penge ind til jeres studietur.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.