KILROY Key Account

Kontakt kilroy key Account afdeling
KILROYs key account afdeling har mange års erfaring i at sammensætte den bedste og mest optimale rejseløsning for vores store kunder, hvilket gør os til en værdsat samarbejdspartner blandt virksomheder og organisationer.

Vores kunder spænder vidt lige fra frivillige organisationer som Mellemfolkeligt Samvirke til teatergrupper, udvekslingsorganisationer samt Work & Learn partnere som Höjskolendk og Travel to Farm.

Key account teamet består af tre dedikerede rejsekonsulenter med mange års brancheerfaring. Vi tilbyder et professionelt samarbejde der bl.a. indebærer fast kontaktperson og personlig service, svar indenfor 24 timer, fast bestillingsomkostning og favorable ændringsgebyrer.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service og imødekomme kundernes behov. Vi er prisbevidste og vi går gerne en omvej for at gøre vores kunder glade.

Kontakt KILROY Key Account
Få et gratis tilbud


Rejsekonsulenter hos KILROY Key Account:


Britta Bjerre - Key Account Rejsekonsulent, Tlf: 70 80 81 85

Kontakt KILROY key account Britta Bjerre

Skriv til Britta
Send email

Britta har rejst jorden rundt 3 gange og elsker at udforske nye steder og få nye oplevelser, hvad enten det er i New Zealand, Sydamerika, Nordjylland eller i baghaven herhjemme. "Jeg føler mig utrolig privilegeret, fordi jeg hver dag arbejder med min passion for at rejse, og kan hjælpe mine kunder til at få deres drømme til at gå i opfyldelse."

Maj Fjord Nielsen - Key Account Rejsekonsulent, Tlf: 70 80 81 86

Kontakt KILROy key account Maj Fjord Nielsen

Skriv til Maj
Send email

Maj har rejst jorden rundt flere gange og er fuldstændig bidt af en gal rejsehest. Sjældent er hun hjemvendt fra en rejse før den næste tur er i støbeskeen. "Jeg elsker mange forskellige typer af rejser, men oftest er det kør-selv-ferie i autocamper – gerne i Australien eller New Zealand, dykkerrejser til farvestrålende koralrev, nationalparker med storslået natur og vilde dyreoplevelser der trækker. At se en havskildpadde lægge æg på sin fødestrand i Indonesien og næste morgen slippe små skildpaddeunger fri ud i det åbne ocean er en af de største oplevelser jeg har prøvet.” 

Julie Bjørn Klausen - Key Account Rejsekonsulent, Tlf: 70 80 81 34

Kontakt Julie KILROY Groups Key Account

Skriv til Julie
Send email

Julie har rejst meget hele livet, og har været i 25 lande fordelt på 4 kontinenter. Julie lever efter H.C. Andersens motto: ”At rejse er at leve”, og har en masse fantastiske rejseoplevelser med sig i bagagen – heriblandt arbejde med tilskadekomne elefanter på Sri Lanka, set flydende templer på Bali, natfisket på Maldiverne, og drukket champagne på toppen af Eiffeltårnet i Paris. ”Verden er en tag-selv-buffet af oplevelser, og jeg har ikke i sinde at gå sulten i seng.”

Key Account telefontider

Mandag - Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 09:00-15:30
Lørdag/Søndag & Helligdage: Lukket

Britta tlf: 70 80 81 85

Maj tlf: 70 80 81 86

Julie tlf: 70 80 81 34

Kontakt