Planlægge studietur - vigtig information

Planlægge studietur - arrangere studierejse
KILROY har over 50 års erfaring med at sammensætte studieture til alle hjørner af verden. Gennem tiderne har vi sendt glade grupper, elever og lærere til alt fra Berlin, til Athen, til Beijing, og til Bangladesh. Her giver vi dig vores bedste råd og tips om planlægningen af studieturen.

Før køb af rejse

Vær i god tid når studierejsen skal bestilles

Vær i god tid når I skal bestille studierejsen for at få de bedste fly- og hotelpladser. De fleste flyselskaber åbner op for salg ca. 11 mdr. før afrejse, så hvis rejseugen allerede ligger fast, kan KILROY med fordel kontaktes med det samme. Vores rejsekonsulenter står altid klar til at informere jer om jeres destination.

Hvis I endnu ikke ved, hvor I skal hen på studierejsen, kan vi fortælle at vi arrangerer studieture til hele verden. De mest popurlære destinationer kan I læse om her.

Det er altid gratis at få et tilbud på studierejsen
– telefonisk eller online

Personlig kontakt med vores kunder er vigtig og vi bestræber os på, at man har den samme rejsekonsulent under hele forløbet.

Kontakt KILROY på tlf. 70 22 05 35 og fortæl os om jeres ønsker og hør hvilke muligheder I har.

I er også altid velkomne til at udfylde vores 'bestil et gratis tilbud' formular, hvis i allerede kender flere af detaljerne ifm. jeres rejse. Så vender vi tilbage til jer med et skræddersyet tilbud.Bestil et gratis tilbud på studieturen

Bestil et gratis tilbud på studieturen
Klik her!

 

Oplevelser på studieturen

Hvis I ikke allerede ved hvad I vil opleve på studieturen, er vi gerne behjælpelige med at foreslå oplevelser, ture og udflugter på studieturen. Vi har samlet mange af de faglige oplevelser på vores mest populære destinationer i den gratis PDF 'Next Stop'. Derudover er vi altid behjælpelige med at arrangere oplevelser for klassen eller gruppen. Send os en email og fortæl os om jeres planer på studieturen, og vi skal gøre hvad vi kan få at arrangere dem. Det kan fx være virksomhedsbesøg, skolebesøg eller guidede ture.

Fagligt kompendium om jeres destination 

Derudover har vi, på vores mest populære destinationer, vores faglige kompendier, med undervisningsmateriale på den valgte destination, til brug før, under og efter studierejsen. Det faglige kompendium fremsendes pr. mail når depositummet er betalt.

Efter køb af rejse:

Depositum

Depositum og navnelisten indsendes senest 10 dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen, medmindre andet er aftalt.

Navneliste

Navnelisten SKAL stemme overens med deltagernes navne i passet og navnene SKAL skrives med maskinskrift. Det koster fra kr. 850,- at ændre navnet på en flybillet og i nogle tilfælde er det ikke muligt at ændre navnet på flybilletten og en ny flybillet er påkrævet.

Rejseforsikring på studieturen

Den offentlige rejsesygesikring dækker ikke længere ved rejser til udlandet og derfor er det ekstra vigtigt at sikre, at alle har en dækkende rejseforsikring. Alle skal desuden medbringe det blå EU-sygesikringskort ved rejser indenfor EU og EØS-landene. Vores dygtige rejsekonsulenter vejleder jer omkring rejseforsikring. Send os en e-mail her.

Afbestillingsforsikring

Prisen for afbestillingsforsikring SKAL indbetales senest sammen med depositum, for at være gældende. Afbestillingsforsikringen dækker ved akut opstået sygdom hos den rejsende selv eller nærmeste pårørende, ved fremsendelse af lægeerklæring. Forsikringen dækker ikke ved graviditet, overanstrengelse, psykiske sygdomme og lignende eller forværring i kroniske sygdomme. Se også §10 i vore generelle rejsebestemmelser.

DSB frirejse

I bedes venligst være opmærksomme på, at I selv skal sørge for at søge DSB frirejse på følgende hjemmeside www.dsb.dk/skolerejser. I skal kontakte DSB frirejse SENEST 10 uger før afrejsen, ellers bliver ansøgningen afvist.

Fagligt program og studiebesøg på studieturen

Program og besøg på destinationen skal bestilles SENEST 12 uger før afrejsen. Ved senere bestilling opkræves et hastegebyr på kr. 850,-. (Ekskl. diverse entréer og reservationsgebyrer)

Hvis en deltager melder fra

Afmeldes en deltager fra rejsen efter depositummet er indbetalt er beløbet tabt. Sker afmeldingen mindre end 6 uger før afrejse er hele rejsens pris gået tabt.

Hvis en eller flere deltagere ikke er danske statsborgere

Hvis der er deltagere i gruppen, som ikke er danske statsborgere og/eller ikke har dansk pas, henviser vi til udlændingestyrelsen på tlf.: 35 36 66 00 (hverdage kl. 08.30 – 12.00) samt landets ambassade i Danmark eller evt. nærmeste politimyndighed. Bemærk venligst, at KILROY ikke bærer ansvaret, hvis deltagere i gruppen på grund af manglende visum eller ugyldigt pas m.v. bliver nægtet indrejse.

Problemer under skolerejsen

Hvis der opstår problemer under skolerejsen, skal i kontakte KILROY med det samme, så vi har mulighed for at afhjælpe problemet på stedet. Uden for åbningstiden vil der på tlf. +45 70 22 05 35 blive oplyst telefonnummer på vagttelefonen. Bemærk: Nødtelefonen må KUN benyttes i nødstilfælde.

Har du spørgsmål?
Send e-mail
Få et gratis tilbud på studieturen
Kontakt KILROY
Kontakt