Forsikring til studierejsen

Forsikring til studierejsen, grupperejser og studieture
Rejseforsikring er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler at I tegner en speciel skole- og ungdomsgruppeforsikring.

KILROY arbejder tæt sammen med Gouda Rejseforsikring om rejseforsikringer specielt tilpasset studieture.

Rejseforsikring til studierejser i Europa

Rejseforsikring er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler at I tegner en speciel skole- og ungdoms-gruppeforsikring, som er udarbejdet i samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Forsikringen har nogle relevante dækningsområder, når man rejser i en gruppe. Kontakt os venligst for nærmere information. 

Vi gør opmærksom på at den offentlige rejsesygesikring ikke længere dækker ved rejser til udlandet, hvorfor det er ekstra vigtigt at sikre, at alle har en dækkende rejseforsikring. Det blå EU-sygesikringskort skal desuden medbringes ved rejser til EU og EØS-landene.

Rejseforsikring til oversøiske studierejser

Rejseforsikring er ikke inkluderet i rejsens pris, og ved rejser uden for EU og EØS-landene dækker den offentlige rejsesygesikring ikke.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste at I tegner en rejseforsikring. I samarbejde med Gouda Rejseforsikring kan vi tilbyde jer en attraktiv oversøisk ungdomsrejseforsikring. Er I minimum 10 personer der tegner samme forsikring får I 15% rabat (på "netto-forsikringen" dog kun 10 %). Dette gælder også for lærere, der er over 35 år. Forsikringen bedes tegnet senest 2 måneder før afrejse. Kontakt os venligst for nærmere information.

Forsikringsbetingelser

Gouda benytter ikke længere trykte forsikringsbetingelser. Betingelserne kan findes herunder:

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen?
Få tilbud
Kontakt