Afrika

Besøg pyramiderne i Egypten på studieturen til Afrika
 

Studietur til Afrika -

Billige studieture til Afrika. Vi arrangerer studieture til alle lande i Afrika. Af de mest populære kan vi anbefale Marrakesh i Marokko, Cape Town i Sydafrika og Cairo i Egypten. Mulighederne er mange. Kontakt os med jeres ønsker, og vi vil glæde os til at hjælpe jer.

KILROY arrangerer studieture til alle lande Afrika fx til:

Hvis I drømmer om at komme på studierejse eller skolerejse til et andet land i Afrika, kan I altid kontakte os. Vi sammensætter studieture til alle lande i Afrika, og vi kan altid sende et samlet og gratis tilbud på jeres grupperejse til Afrika.

Hvis I har spørgsmål om studieture til Afrika, har I altid mulighed for at sende os en email.

Priser på studieture til Afrika

Vi har billige studieture til Afrika. Se vores fra-priser under tabben 'priser' under selve destinationen. Vi kan altid sende jer et gratis, uforpligtende og skræddersyet tilbud med forskellige typer indkvartering, så der er mulighed for at sammenligne priser. Udfyld vores bestil tilbud formular, og vender tilbage så hurtigt som muligt.

Hvad kan vi opleve på en studietur til Afrika?

På en studierejse til Afrika oplever I et fascinerende kontinent med en masse historie, kultur og seværdigheder som giver indblik i en helt anden verden, end vi er vant til noget sted i Europa.

På en studierejse til Egypten oplever I landets imponerende storhed, fortid og charmerende nutid med et mix af arabisk, afrikansk og europæisk indflydelse. Cairo har en næsten magnetisk tiltrækningskraft, og det er svært ikke at lade sig rive med af byens mystik.

Drømmer I om en studierejse til Marrokko venter der jer et lands omtumlede historier med de franske levn, souken, kongelige paladser og Atlas bjergene. Marrakesh summer af liv og arabiske eventyr og farverige bygninger.

En studietur til Sydafrika, er en rejse til Afrikas rigeste land, dog er forskellene på befolkningen stadig enorme. Dette kan I opleve ved at komme tæt på befolkningen i townships med frivilligt arbejde på studieturen. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen til Afrika
Kontakt os

Kontakt