Egypten

Se Abu Simbel på jeres studietur til Egypten
 

Studietur til Egypten

Overvejer I at rejse til et lidt mere utraditionelt studierejsemål? Så kan vi anbefale studieture og grupperejser til Egypten. Landet der gav fødsel til den første store civilisation behøver ikke megen introduktion. Pyramiderne, minareterne, Nilen - anvendelsesområdet for Egypten er storslået.

KILROY arrangerer studieture til følgende byer i Egypten:

Vælger I en studietur til Egypten, vil I med garanti blive overrasket over at opdage, at de legendariske pyramider blot er toppen af det arkæologiske isbjerg. Faraoniske nationer, gamle grækere, romerne, kristne og arabiske dynastier, alle har de spillet deres rolle og været med til at forme Egyptens forlegenhed af arkitektonisk rigdom.

Aktiviteter på jeres studietur til Egypten

Cairos kaos svirrer omkring den middelalderlige kerne, der har været uændret siden grundlæggelsens dage af Islam. Oppe ad floden finder man Luxor - stedet for det gamle Theben som er foret med overdådige gravkamre, og kan prale af nogle af de mest formidable monumenter i oldtidens historie.

Længere mod syd ligger Aswan. Her udforskes Nilen bedst på en Felucca (egyptisk sejlbåd) i hænderne på de fremherskende strømme og vind.

Ude mod vest finder man et uendeligt Ocean af sand, som strækker sig til Sahara. Det er også her man finder det dybe krystalklare vand i Det Røde Hav – et undersøisk inferno af koraller og farverigt liv.

Oplev det historiske Egypten og tag på en rejse igennem historien – tag på en studietur til Egypten med KILROY. Vi skræddersyr en studietur efter jeres ønsker og behov.

Oplev verden – lad studierejsen tage sin begyndelse i Egypten!

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Egypten
Få tilbud

 

Kontakt