Studietur til Marrakesh

Glæd jer til de hyggelige markeder og gader
 

Studietur til Marrakesh - eventyr på studieturen

Billig studietur til Marrakesh. Oplev markeder, historiske byer, fantastisk natur, charme og varme på en studierejse og grupperejse til Marrakesh. Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studietur til Marrakesh inkl. fly, overnatning og evt. oplevelser.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Se priser til Marrakesh
Alle priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

4 gode grunde til at rejse på studietur til Marrakesh:

  • Atlasbjergene udenfor Marrakesh og Marokkos højeste bjerg Jebel Toubkal
  • Jardin Majorelle - betagende smuk
  • Paladser, moskeer og synagoger
  • Stemningen i souken, det gamle handelskvarter, som er over 800 år gammelt

Derudover er der endnu ikke mange der vælger at rejse på studietur til Marrakesh, så I vil få en helt unik oplevelse i et land, som ikke mange andre skoler og institutioner besøger - endnu.

Skolerejse til Marokko - lidt om historien

Marokko har haft en meget omtumlet historie, hvor flere af de store europæiske magter har gjort deres indflydelse gældende. Størst var den franske, idet Marrakesh i 1912 blev en del af det franske protektorat. Derfor er der i dag mange franske fingeraftryk, selv om Marokko og dermed også Marrakesh blev et selvstændigt kongedømme i 1956.

Hotel og hostels på studieturen til Marokko

Vi har nøje udvalgt og besøgt flere hoteller og hostels som er ideele til grupperejser til Marokko. Alle er vant til større grupper og studierejser og ligger godt placeret i forhold til aktiviteter i Marokko. Vi sender gerne et gratis tilbud med flere typer overnatning, så der er mulighed for at sammenligne de forskellige muligheder. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en studietur til Marokko.

studietur til marrakesh - studierejse og grupperejse marrakesh

Oplev byens diversitet på studieturen til Marrakesh

Bl.a. er det franske sprog meget udbredt i undervisningen og indenfor det offentlige. Den franske indflydelse gør sig også gældende på det arkitektoniske plan, idet franskmændene bygger deres egen ”village” uden for den marokkanske ”medina”, som er byens gamle centrum, ofte med en mur til at beskytte mod indtrængen fra fjendtlige magter. Dette er også tilfældet i Marrakesh, men det gamle Marrakesh er stadig meget synlig. I Marrakesh findes også Marokkos største traditionelle berbermarked også kaldet ”souk”.

En anden meget kendt lokation er Jemaa el-Fnaa, som er en kæmpe plads i byens medinah, hvor såvel lokale som turister mødes. Jemaa el-Fnaa har været UNESCO World Heritage siden 1985.

Men der er i det hele taget meget at se på og studere i Marrakesh. Moskeer, kongelige paladser, grave, det jødiske kvarter (Mellah) m.fl.

Udflugter på studieturen til Marrakesh

Når man er i Marrakesh bør man dog ikke snyde sig selv for minimum én dagstur uden for byen. Mulighederne er utallige, men Atlas-bjergene er en oplagt mulighed. Disse bjerge er over 4000 m høje og I kan besøge landsbyer, se vandfald, opleve vandingssystemer og oaser. Det vil være helt igennem unikke oplevelser der viser, hvordan folk ude på landet overlever under barske vilkår.

1: Imlil – Ourika & let trekking

En fornøjelig og charmerende tur i Ourika bjergene og den uspolerede smukke dal - små 60 km fra Marrakech. Det er en ideel måde at slappe af på, væk fra stress og jag i byen.
I vil se en helt anden måde at leve på, idet folk i bjergene er berbere og meget forskellige fra dem i Marrakech. Ourika er berømt for sine lokale keramikværksteder og eksempler på mineraler og krystaller. Derefter forsætter I til Imlil og oplever det smukke landskab, de sneklædte atlasbjerge og møder en lokal berber familie, som hver dag lever deres liv i bjergene. En trekkingtur der i alt varer i små 2 timer.

2: Ouzoud vandfald

Oplev en tur til Ouzoud vandfaldet, som er Marokkos højeste med et fald på 125 m. Her kan du også opleve fritgående aber, en skøn natur og ikke mindst en forfriskende svømmetur i vandet.

maden i marokko skal opleves på skolerejsen

3: Ouarzazate & Ait benhaddou

Om morgenen vil I forlade byen og køre gennem lunden med Argan træerne mod Ouarzazate, der i dag betragtes som et "Mini Hollywood” hvor mange film er blevet lavet, grundet det fantastiske sceneri i de nærliggende eksotiske grønne Oasis byer. I vil besøge lokal marked i Ouarzazate. Turen er også inkluderet besøg til Ait Benhaddou, som er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Ved floden vil du observere en samling af Kasbahs, hvis vægge er udsmykket med blinde buer og geometriske mønstre. Sørg for at tage en tur bag Kasbah og besøg den række af ksars med individuelle almindelige jordhuse stadig beboet af Berber familier. Jeres guide vil dele den fascinerende historie om Aït Benhaddou med jer. De fleste af byens indbyggere bor nu i en mere moderne landsby på den anden side af floden; ti familier lever dog stadig i ksar. Aït Benhaddou var engang en vigtig stop for erhvervsdrivende, der udøver guld, salt og slaver langs den berømte sydlige Caravan rute, der bevæger sig gennem Sahara. Udsigten over landsbyen domineres af canyon vægge og Glaoui Kasbah. Her er kulisserne til flere af de mest berømte filmlokationer i verden. Film såsom Lawrence of Arabia, Gladiator, Alexander den Store, The Kingdom of Heaven, Babel; Game of Thrones blev filmet her.

4: Essaouira

Essaouira, tidligere kendt som Mogador, ligger 175 km fra Marrakech. Den store fiskerihavn blev grundlagt af romerne og beboet af portugiserne indtil det 17. århundrede. Her findes attraktive eksempler på middelalderlig arkitektur, og byen er berømt for håndværk lavet af lokalt træ. Besøget omfatter havnen, volden og Medina.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på studierejser til Marrakesh
Få tilbud

 

Kontakt