SaltyCrax Backpackers (C)

Salty Crax Hostel, Cape Town, South Africa
Glimrende hostel, der er beliggende i den sikre bydel Table View - godt 20 minutter fra centrum af Cape Town og i gå-afstand fra den smukke strand, Blouberg.

SaltyCrax Backpackers tilbyder flere forskellige former for overnatning, ligesom du på stedet finder både en zenhave, en jacuzzi og lejrbåls-område. I det store fælleskøkken kan I foreberede mad, som I kan nyde i haven.

Værelserne er lyse og afkølede af en blæser. Dobbeltværelserne indeholder køleskab, og nogle af værelserne har ekstra køjesenge samt privat badeværelse.

Personalet på SaltyCrax kan hjælpe med at organisere ture og vandsportsaktiviteter, og I finder de lokale shoppingcentre og restauranter mindre end 10 minutters gang fra hostellet.

Der er gratis parkering, og både centrum af Cape Town og V&A Waterfront kan nås inden for 20-25 minutters kørsel. 

Faciliteter på SaltyCrax Backpackers:

  • Reception
  • Wi-Fi
  • Stort fælleskøkken
  • TV-stue
  • Hjælp til ture og aktiviteter
  • Vaskeservice

Morgenmad: Morgenmaden inkluderer bl.a.; diverse morgenmadsprodukter, frugt, yoghurt, toast og pålæg.

Frokost: Indeholder brød, frugt, koldt kød og pålæg.

Aftensmad: Hver aften bliver der serveret et varmt måltid mad. Det kan f.eks. enten være en traditionel BBQ (braai) eller ragout med grøntsager.

Vil I høre mere om overnatningen i Cape Town?
Kontakt KILROY

 

NOTE: Vi anbefaler SaltyCrax Backpackers, hvis gruppen også skal arbejde frivilligt på studieturen i Cape Town da hostellet er tæt forbundet med projekterne.

Kontakt