Studietur til Bruxelles

Få et gratis tilbud på en grupperejse til Bruxelles
 

Studietur til Bruxelles - Europas hovedstad

Billig studietur til Bruxelles. Oplev Europas politiske hovedby på en studietur til Bruxelles. Som destination for en studierejse eller skolerejse byder Bruxelles på en nænsom blanding af fornemme bygninger og moderne skyskrabere. Bruxelles er en selvsikker hovedstad, som mange besøgende hurtigt kommer til at synes om.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Priser til Bruxelles
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

4 gode grunde til at rejse på skolerejse til Bruxelles

 • EU institutionerne danner grundlag for spændende ny viden
 • Musées Royaux des Beaux Arts - over 20.000 værker fra 1400-tallet og frem
 • Waterloo - hvor Wellington slog Napoleon
 • Bruxelles er en overskuelig størrelse til en studietur - også for de yngre elever

Oplevelser på en studietur til Bruxelles

Bruxelles hører ikke til blandt Europas største hovedstæder. Men der er alligevel en masse muligheder for dem der tager på studietur til Bruxelles. Byen er hyggelig og ganske overskuelig med godt en million indbyggere. Blandt seværdighederne er den centrale plads, Grand-Place, der er en af Europas aller smukkeste, Det belgiske tegneseriecenter (mange berømte tegneserier, ikke mindst Tintin, er skabt af belgiske tegnere) samt fontænen Manneken Pis, hvor turister flokkes for at fotogafere den lille, nøgne, tissende dreng. Der findes faktisk også en kvindelig pendent til Manneken i Bruxelles, nemlig Janneke Pis, der dog langt fra er lige så berømt. Siden Bruxelles også blev EUs hovedstad, har den været pakket med bureau- og eurokrater, som har givet byen en atmosfære af travl effektivitet uden ligefrem at få den til at boble over af glæde. Byen er grundlagt langs fem boulevarder kendt som Petit Ring.

skolerejse til bruxellesI hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.

Mod syd er den berømte Manneken Pis, der er en statue af en dreng, der tisser på et gadehjørne. Bruxelles restaurations-område ligger på Rue des Bouchers (Slagtergaden) nær Grand Place. Og så må man ikke glemme det belgiske øl. Blandt øl-entusiaster regnes belgisk øl for noget af verdens mest interessante – ikke mindst det øl, der er brygget af trappistmunke. Der er rig lejlighed til at smag på noget af verdens bedste øl på de mange caféer, værthuse og natklubber.

Kort sagt må I ikke gå glip af:

 • Grand Place
 • Ommegang
 • Manneken Pis
 • EU-institutionerne
 • Atomium
 • Mini-Europa
 • Tegneseriemuseet
 • Udflugt til Brügge
 • Udflugt til Waterloo

Vi er gerne behjælpelige med at planlægge jeres faglige indhold i Bruxelles fx skolebesøg eller virksomhedsbesød. I kan altid få inspiration i vores gratis PDF 'Next Stop Bruxelles'. 

Hvor er det bedst at bo på en studietur til Bruxelles?

hotel i bruxelles for grupperejser - skoler i bruxelles hostel
Bo på vandrehjem på studieturen til i Bruxelles fx på Sleep Well.

Det ved vores dygtige rejsekonsulenter. Vi har nøje udvalgt hoteller, hostels og vandrehjem i Bruxelles som er ideele til studieture og skolerejser. Læs mere om de forskellige muligheder, og kontakt en rejsekonsulent, hvis I ønsker at få information om hvilken type indkvartering der passer til jeres budget, lokation og gruppe.

Madoplevelser på skolerejsen til Bruxelles

Selv om Bruxelles i dag er overvejende fransktalende, har borgerne krav på at kunne blive betjent af offentlige myndigheder (for eksempel på sygehusene) på både fransk og flamsk. Når man færdes i byen lægger man også straks mærke til, at gadenavne, reklamer o.s.v. vises på begge sprog. 

oplevelser for unge i bruxelles på studieturen - moules fritesDet er næsten et must at prøve moules frites på studieturen til Bruxelles.

Om der er noget, man skal huske at prøve? Ja, hvis man kan lide skalddyr, er belgiernes ”pølsevogne” hvorfra der serveres friskkogte muslinger med pommes frites "Moules Frites" (som belgierne hævder at have opfundet) himmelske. Hvis ikke man bryder sig om smagen af hav, kan man altid i stedet mæske sig i en varm belgisk vaffel, eventuelt serveret med chokoladesovs og flødeskum.

skolerejse til bruxelles - studierejse bruxelles

Det siger vores kunder om studieturen til Bruxelles:

"Det var en meget fin behandling, Frederiksberg Sogns Pigekor fik m.h.t. til en studierejse til Bruxelles i februar 2016. Svar på bestillinger fra Morten i KILROY kom dagen efter (nogle gange samme dag), vi bl.a. havde anmodet om flypladser. Der var en fin information, servicen var i top, spørgsmål blev besvaret professionelt, effektivt og i en særdeles fin tone. Efterfølgende havde vi flere ønsker i form af bl.a. forsikring og lokal bustransport - det blev løst fortræffeligt. Navne og telefonnumre på lokale chauffører blev endda sendt pr. mail, så vi var sikret mod, at noget kunne galt. Vi har før rejst med KILROY (bl.a. Paris, Island og USA) - og også her var servicen og effektiviteten helt i top. Næste gang, vi rejser udenlands, så henvender vi os til Morten i KILROY, - så ved vi, at alt er som det skal være! BRAVO og TAK!"

- Lis Vorbeck, leder af Frederiksberg Sogns Pigekor

Læs flere kundeanmeldelser om studieture med KILROY.

Få et gratis tilbud
Kontakt KILROY

Kontakt