Studietur til Bruxelles

Oplevelser på studieturen til Bruxelles

program i Bruxelles
Ved I hvad I skal opleve på studieturen til Bruxelles? Vi er altid behjælpelige med at arrangere faglige ture, oplevelser og udflugter for grupper og skoler. Det kan fx være virksomhedsbesøg, besøg på skoler og spændende foredrag.

I kan læse mere om vores forslag til oplevelser i Bruxelles i vores gratis PDF 'Next Stop Bruxelles'. Derudover kan vi også hjælpe med at arrangere oplevelser som ikke nødvendigvis er beskrevet i Next Stop. Send os en email og fortæl os om jeres ønsker, og vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.

Eksmpler på oplevelser i Bruxelles: 

Besøg i EU Institutionerne

Det faglige besøgsprogram om EU, afhænger meget af jeres interesseområder. Fagligt indhold kunne f.eks. være et (eller flere) af følgende emner; udvidelsen mod Øst, miljø, landbrugets rolle i EU eller andet. Besøget omfatter en kort rundvisning i Plenarsalen samt møder med forskellige repræsentanter og lobbyister indenfor jeres interesseområde. Udbyttet af besøget er derfor helt afhængig af jeres interesse område, uanset vil I få et bedre indblik i EU´s arbejde ”bag dørene”.

Besøg på chokoladefabrikken Duval
Belgien er berømt for sit chokolade. Duval arbejder kun med naturlige produkter. Her vil I få forståelse for hvordan den belgiske chokolade først bliver forarbejdet og senere videresendt til de mange chokoladeforretninger i Belgien og den øvrige verden. Eleverne vil få indblik i virksomheds strategi samt distribution og selvfølgelig en lille smagsprøve.

Besøg på bryggeriet Cantillon
At besøge det familie ejede bryggeri Cantillon i Bruxelles er et must når I er i Bruxelles. Intet har ændret sig siden år 1900 hvor familien Van Roy-Cantillon grundlagde bryggeriet. Opnå større viden omkring den traditionelle måde at brygge øl på og hvordan det var at drive et bryggeri under den industrielle revolution.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Bruxelles

 

Kontakt