England

Besøg mystiske Stonehenge på studieturen til England
 

Studietur til England - Europas kronjuvel

Billig studietur til England. Mulighederne for oplevelser på en studierejse til England er uendelige - derfor er England det oplagte valg til jeres studietur. Vi skræddersyer studieture til alle byer i England.

KILROY tilbyder studieture til hele England fx:

Studietur til en anden by i England

Hvis I drømmer om at tage på studietur til en anden by end London og Manchester, kan vi sagtens hjælpe jer. Vi arrangerer studieture til alle byer i England. Udfyld vores bestil tilbud formular (det er gratis og uforpligtende), og fortæl os om jeres ønsker, budget og drømme for studierejsen til England.

Få tilsendt et gratis og uforpligtende tilbud på studieturen og skolerejsen til England. Vi sender jer et samlet tilbud på fly og overnatning inkl. morgenmad. Vi glæder os til at skræddersy jeres studietur til England.

Oplevelser og ture på studierejsen til England

For nogle på en studietur til England er det oplevelserne på stadioner i fodboldens hjemland, de skummende 'pints' (øl) på en hyggelig pub serveret med friturestegte løgringe eller chips, og en ordentlig omgang engelsk morgenmad med både bacon, pølser og røræg næste morgen, der trækker på studierejsen. Andre vil gerne shoppe løs i en af verdens mest hippe modebyer, spise på en af Jamie Olivers restauranter, og tilbringe resten af tiden på smarte caféer med at spotte nye trends i tøj, sko og hår. Nogle er mere til naturoplevelser som fx. Stonehenge.

studietur til london
Alene energien i London er en kæmpe oplevelse for skoleklasser fra Danmark.

Og så er der dem, der bare må på muséet Tate Modern, tilbringe en halv dag i det berømte varehus Harrods og ellers dvæle ved en perfekt afternoon tea enten i det elegante stormagasin Fortnum & Masons eller på et af de dyre hoteller som f.eks. The Ritz eller The Dorchester.

oplev wembley på studierejsen
At overvære en fodboldkamp på studierejsen til England er også for ikke-fans.

Foruden de spændende modeforretninger, loppemarkeder, de smarte restauranter i absolut alle prisklasser, pubs, fodbold og cricket, cafeer og kastanie-sælgere, dobbeltdækkerbusser og undergrundsbanen kaldet The Tube, er der også hele det historiske London.

Studietur med engelsk?

En studietur til England er det oplagte valg, hvis I skal på studietur med engelsk. Her får I mulighed for at bruge sproget i praksis og samtidig lære mere om Englands historie og kultur. Vi er gerne behjælpelige med at sørge for, at studieturen med engelsk får den rette faglige vinkel gennem vores faglige studiebesøg og kompendier.

Vi har mange spændende og lærerige faglige studiebesøg både i London, i Manchester og udenfor storbyerne. I er velkomne til at læse meget mere om vores studieture til London og Manchester, og kontakte os for at modtage et samlet tilbud. Det er gratis og uforpligtende.

Fakta om England:

Alder: Grundlagt af romerne cirka 50 e.kr. Englands hovedstad.

studietur til england - skolerejse til england - gold hill, dorset
England rummer mange hyggelige mindre byer. Her er vi i Dorset i Sydengland.

Befolkning: I Greater London Urban Area siger 2010-tallene 8,2 millioner indbyggere. Taler man metroregion London bliver tallet til mellem 12 og 14 millioner indbyggere. Det er dermed den største by i EU.

Andet:
I 2012 var London den første by, der har været værtsby for Sommer-OL tre gange. London er i sandhed multikulturel og det skønnes, at der tales mere end 300 forskellige sprog i byen. London har 43 universiteter. Byens metro, The Tube, er verdens ældste – den første del åbnede i 1863 - og verdens næststørste efter den i Shanghai.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Kontakt KILROY

Kontakt