Studietur til London

Studietur til London med sprogkursus

Studietur til London med sprogkursus
Hvad med en studietur til London med sprogkursus? I London kan vi tilbyde jer sprogkurser på Edwards Language School. Den er beliggende i bydelen Ealing Broadway og 5 minutters gang fra stationen af samme navn. I skal beregne ca. 30 minutters transport til/fra London centrum.

Ealing Broadway er en halvtravl familieorienteret forstad til London med et pænt udbud af forretninger og restauranter i alle prisklasser,

Sprogskolen blev grundlagt i 1990 og er naturligvis certificeret af myndighederne. Der er 9 klasselokaler i den tidligere patriciervilla, så der er en ”intim” stemning, hvor man hurtigt genkender andre studerende.

Der findes en lille lounge og lille gård med planter. Der er Wi-Fi adgang fra alle lokaler.

I kan vælge at tage en test i forvejen eller klassen kan deles af læreren. Undervisningen foregår i klasser med min. 10 og max. 15 elever. I kan vælge fra 9 lektioner over 3 dage til 20 lektioner over 5 dage.

Såfremt læreren på sprogskolen får informationer om det øvrige faglige indhold på turen i forvejen, vil læreren gøre alt for at bruge emnet i timerne på skolen.

Vi kan tilbyde vores store udbud af logier i London, hvor det af hensyn til turens øvrige aktiviteter vil være smartest at bo.

Edwards Language School har en enkel indretning, som ikke mange kender fra en typisk dansk skole, men dette samt den ikke helt centrale placering gør at priserne er endda meget attraktive.

Se priser for studietur til London med sprogkursus.

Få et uforpligtende tilbud på turen til London inkl. sprogkursus
Få tilbud

 

Billeder fra sprogskolen i London

Kontakt