Studietur til Manchester

En studietur til Manchester - en livlig by med masser af muligheder
 

Studietur til Manchester - trendy og livlig storby

Billig studietur til Manchester med KILROY. Manchester er en livlig storby, der byder på mange forskellige muligheder for spændende besøg og udflugter på en studietur. Vi ordner alt det praktiske som fly og overnatning på jeres studietur til Manchester. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere fagligt indhold i Manchester.

Vil du modtage et gratis tilbud?
Kontakt KILROY
Har du spørgsmål?
Send e-mail
Billige studietur til Manchester
Se priser

Du er også altid velkommen til at ringe til vores rejsekonsulenter på: 
+45 70 22 05 35

4 gode grunde til at rejse på studietur til Manchester

  • Der er mange direkte fly til Manchester og gode hoteller, hostels og vandrehjem i Manchester
  • Musikalsk by - mange bands blev dannet i Manchester og byen har mange store og intime spillesteder
  • En oplevelse af fortid og nutid - den gamle nordengelsk industriby møder den moderne storby
  • Spændende arkitektur - fra gotisk til moderne

I dag er Manchester en moderne by, hvor man godt kan føle, hvordan den industrielle revolution har haft sin påvirkning på byen. De smukke gamle bygninger fra den industrielle tid blandet med moderne arkitektur giver byen sin helt egen charme.

Oplevelser på studieturen til Manchester

For blot at nævne nogle få spændende aktiviteter på skolerejsen til Manchester, kan vi nævne:

  • Peoples History Museum
  • Museum of industry and science
  • John Rylands Library
  • Manchester Cathedral og Evening song

Vi er gerne behjælpelige med at komme med input til jeres faglige indhold på studieturen til Manchester ud fra jeres ønsker, og vores ekspertise. Vi har mange faglige studiebesøg på studieturen til Manchester som man kan læse mere om i vores gratis PDF 'Next Stop' om Manchester.

Sport og musik på studieturen til Manchester

Fodbold kommer man ikke udenom når man besøger Manchester. De to hold Manchester City og Manchester United er en stor del af byens identitet. Derudover har byen også huset en del større internationale musiknavne som f.eks. Oasis, The Bee Gees, Take That & Simply Red. Både fodbold og musikkulturen er derfor en vigtig del af byens nerve og dens indbyggere.

Bymidten er meget kompakt i Manchester, hvilket gør det er nemt at gå til de fleste seværdigheder. At gå rundt i byen giver også mulighed for at mærke den specielle charme og atmosfære som byen har. En oplagt mulighed til studierejsen til Manchester vil være at grave lidt dybere i den engelske historie og kultur, hvilket der er rig mulighed for på de mange museer i centrum.

Har man tid til en dagstur udenfor Manchester, tager det ikke lang tid at komme til Liverpool, hvilket bestemt kan anbefales.

Hvor skal I bo på studierejsen til Manchester?

indkvartering i manchester til studieturenBo fx på Hatters Hilton Chambers på skolerejsen til Manchester.

Vi samarbejder med gode og hyggelige hoteller, hostels og vandrehjem i Manchester som vi sender større grupper til hvert år. Vi er altid behjælpelige med at rådgive om hvilket hotel, hostel eller vandrehjem der passer bedst til jeres studietur ud fra budget, aktiviteter og størrelse på gruppen.

Få et gratis tilbud
Kontakt os

Kontakt