Færøerne

Færøerne = frisk luft og betagende oplevelser
 

Studietur til Færøerne - overdådig natur og outdoor oplevelser

En studietur til Færøerne bringer jer til en del af Danmark, der er helt unik. På Færøerne vil I opleve landskaber, dyreliv og traditioner som kun kan opleves på Færøerne. Glæd jer til en studietur med storslået og kontrastfyldt natur, adventure, outdoor og aktive oplevelser.

4 gode grunde til at rejse på studierejse til Færøerne:

  • Kort flyvetid - det tager kun 1,5 time at flyve til den smukke natur på Færøerne
  • Befolkningen - den unikke kultur på Færøerne ses ikke andre steder i Skandinavien
  • Naturoplevelser - oplevelser for grupper i alle aldre
  • Adventure - fx. hiking på Mykines og de mange søpapegøjer

Lidt om Færøerne

Færøerne består af 18 smukke vulkanøer, hvoraf 17 af dem er beboede. Der bor lidt under 50.000 mennesker på Færøerne, hvilket er en smule mere end hvad der bor på Bornholm. Færøernes isolerede beliggenhed, de grønne bjerge, farverige landsbyer, rige dyreliv, dybe fjorde og mange hiking muligheder gør, at Færøerne er én lang naturoplevelse.

studierejse til torshavn - studietur til færøerne

Den mest folkerige ø er øen Streymoy, hvor I også finder Torshavn, en af verdens mindste hovedstæder. 

Spændende gruppeoplevelser på Færøerne

På en skolerejse til Færøerne kan I glæde jer til at opleve:

skolerejse til færøerne

  • Fjeldvandring
  • Klippeøen Mykines - den mest vestlige ø på Færøerne (alene sejlturen dertil er vanvittigt smuk)
  • Sejlture i fjordene
  • Adventure - fx. speedbåd, kajak, rappellling, og hiking
  • De små bygder i de dybe fjorde
  • Torshavn - den moderne bydel og den gamle bydel ved havnen

Transport rundt på Færøerne

De fleste øer er forbundet med en fremragende infrastruktur med gode veje, broer og tuneller, som gør det nemt at komme rundt. På én dag kan I både nå at nyde udsigten ved vandfaldet Múlafossur i Gásadalur, se den betagende lagune i Saksun og tage på hikingtur ud til Kallurin fyrtårn på Kalsoy. Og endda nå tilbage til Torshavn til et lækkert aftenmåltid. KILROY hjælper jer og vejleder omkring transport rundt på Færøerne for grupper.

Vejret på Færørerne

skolerejse til færøerne

På én dag kan I nå at opleve alle fire årstider. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på cirka 13 grader og om vinteren ligger den på cirka 3 grader. Øerne er generelt blæsende, skyede og kølige hele året rundt, og det er ikke sjældent at en ø har regn, en anden har sne og en tredje ø oplever blå himmel og sol. 

Om sommeren er der lange lyse nætter med cirka 19 timers dagslys når det er på sit højeste, og om vinteren er der ned til 5 timers dagslys. 

Pakkeliste til en studietur til Færøerne

Vejret på Færøerne kan være meget omskifteligt. Det er en rigtig god idé at pakke varieret, men mest essentielt er det varme og komfortable tøj, særligt hvis I skal ud og være aktive på studierejsen til Færøerne. Regntøj og gode vandresko er selvskrevet på pakkelisten, og handsker og huer er ligeledes en god idé at medbringe, uanset årstiden. Solbriller er heller ikke en dårlig idé at medbringe. 

Hvis I skal ud at vandre og trekke på Færøerne, anbefaler vi, at I husker noget varmt undertøj dvs. langærmede undertrøjer og bukser som gør det behageligt at vandre længere ture.

Få et gratis tilbud på studieturen til Færøerne
Kontakt os

 

Har du spørgsmål om studieture til Færøerne?
Send e-mail

Kontakt