St. Christopher's Inn Villette Canal (C)

St Christophers Inn Canal
Dette moderne hostel er beliggende i det genopstandne 19. arrondissement. Tidligere et fabrikskvarter, men gennem de senere år genopstået i en ny og moderne form med masser af liv.

Moderne hostel med en charmerende beliggenhed helt ud til kanalen ”Bassin de la Villette” i det 19. arrondissement. Området har tidligere været et fabrikskvarter, men er de senere år genopstået i en ny og moderne form med masser af liv. Nærmeste metrostationer er: Laumiere, Crimee og Riquet.

Der er døgnåben receptionen samt faciliteter som elevator, bagageopbevaring, elevator, fælles opholdsrum og cafe/bar. Der er desuden mødelokale til 60 personer og gratis Wi-Fi (dog max. 60 min. pr. dag) i hele bygningen. Morgenmaden serveres i restauranten, hvor der også er mulighed for at tilkøbe frokost og aftensmåltider.

I indkvarteres i 4-10 sengsværelser med køjesenge. De fleste værelser er uden bad og toilet. Der findes dog enkelte værelser med bad og toilet (samme pris), men disse værelser kan ikke garanteres. Såfremt fordelingen af værelser ikke passer med elevantallet, opkræves tomsengstillæg.

Sengelinned og lagen er inkluderet. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet for 3 Euro.

ALLE deltagere i gruppen skal være fyldt 18 år. Grupper med yngre deltagere er pr. forespørgsel.

Tilbage til hoteloversigten.

Har I spørgsmål om studieturen til Paris?
Send email
Få et gratis tilbud på studieturen til Paris
Få et gratis tilbud


Læs mere om studietur til Paris.

Kontakt