Studietur til Paris

Studietur til Paris med sprogkursus

Studietur til Paris med sprogkursus
I Paris tilbyder vi, at I kan komme på sprogkursus på sprogskolen FAYLI (French As You Like It). Sprogskolen er beliggende centralt, ikke langt fra Seinen, i fjerde arondissement: I umiddelbar nærhed finder I både Bastillen og der er kort gå-afstand til Notre Dame.

At lære at snakke fransk mens I er i Paris kan gøre en god tur til en uforglemmelig tur! French As You Like It er en anerkendt fransk sprogskole, der skræddersyr franskundervisning til alt fra enkeltpersoner til både mindre og større grupper. Jeres program bliver tilrettelagt ud fra jeres øvrige skema på studieturen og ud fra de studerendes interessefelt. 

Sprogskolen har to store klasseværelser til rådighed, hvor der i hvert klasseværelse er plads til 35 elever, og yderligere syv mindre klasseværelser med plads til 8 elever i hver. Det mest populære undervisningsformat er dog, når I modtager undervisningen rundt omkring i Paris. Her er mindre grupper på 5-6 elever ledsaget af deres underviser. De studerende besøger lokale markeder, shoppingsteder samt både kulturelle og historiske områder.

De studerende får følgeskab af erfarne franskundervisere, der alle er født og opvokset i Paris. Underviserne giver et dermed værdifuldt indblik i den parisiske livsstil og kultur, og sætter sproget i lokal kontekst.

Der vil blive serveret lette snacks på sprogskolen undervejs i undervisningen for at holde eleverne friske og skarpe. Derudover er der Wi-Fi og gratis kaffe og te, ligesom I kan få adgang til tablet-computere samt al den hjælp og support I har brug for.

Vi tilbyder flere forskellige overnatningsmuligheder i Paris, der alle er strategisk udvalgt i forhold til beliggenhed og adgang til studieturens øvrige aktiviteter. 

Se priser for sprogkursus i Paris her. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Kontakt KILROY


Billeder fra både Paris samt sprogskolen

Kontakt