Studietur til Paris

Oplevelser på en studietur til Paris

Oplevelser på en studietur til Paris
Oplevelser på en studietur til Paris. Vi er altid behjælpelige med at arrangere spændende oplevelser for grupper og skoler i Paris. Det kan fx være virksomhedsbesøg, besøg på skoler og spændende foredrag.

Vi har mange spændende oplevelser på en studietur til Paris som er ideele til studieturen og studierejsen til Paris. Hvis I har særlige ønsker, sammensætter vi gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov.

Søg efter mange flere faglige oplevelser i Paris her.

Her er et par eksempler på faglige oplevelser på en studietur til Paris:

Tur i Paris's kloakker

Et af Hausmanns største projekter er de 2.100 km kloakker, der løber under Paris. Der er etableret et kloakmuseum, hvor mysterierne i Paris’ undergrund kan udforskes. Plancher, fotos, film og naturligvis den del af gangene I selv kan gå i, giver en meget lærerig forklaring på hvad der sker under Paris’ gader.

Tur til Versailles slottet

Solkongens imponerende slot beliggende lidt sydvest for Paris. Seværdigheder på slottet er bl.a. Marmorgården, Operaen, det royale kapel. Slottet er omgivet af en 100 ha stor park anlagt af den berømte havearkitekt Le Notre.

Studiebesøg til Parc de la Villette – Videnskabsbyen

Parc de la Villette omfatter et kæmpemæssigt videnskabeligt museum med planetarium, udstilling af den nyeste teknologi og sanseudstillinger, biograf, musikcenter samt en simulatorbiograf. Et sted der henvender sig til grupper i alle aldre.

Spændende tur til Explora

Verdens største videnskabs- og teknologimuseum. Her kan I bl.a. få indsigt i astronautens hverdag, opleve en sanseudstilling, besøge mediateket, se/prøve de forskellige udstillinger om lyd, lys, matematik, aerodynamik og meget andet. Billetten til Explora giver også adgang til Planetariet. En stor sofistikeret kuppel, der forestiller himmelhvælvingen med stjernerne. Der er forevisning hver hele time. Mød op i god tid, da der til hver fremvisning kun er plads til 220 personer.

Tur til La Géode (Imax)

Sal med verdens største 360o filmlærred (1000 kvadratmeter). Forestilling med fantastiske billed- og lyd.

Tur i mobil simulator 'Le Cinaxe'

En spændende tur i Europas største mobile simulator, der bevæger sine passagerer i takt med de viste billeder. Varighed ca. 10 minutter. 

Se program og oplevelser i Paris

 

Har du spørgsmål om oplevelserne i Paris?
Send email

 

Kontakt