Studietur til Athen

Faglige studiebesøg i Athen

studierejser i athen - ture i athen
KILROY tilbyder at arrangere faglige studiebesøg i Athen og omegn. Dette kan være besøg hos virksomheder, kulturelle institutioner eller seværdigheder af forskellig karakter. Vi hjælper også til med praktiske oplysninger om offentlig transport.

KILROY har et bredt udvalg af faglige studiebesøg - vi sammensætter mere end gerne et program som er tilpasset lige jeres ønsker og behov. Klik på linket i bunden af siden for at hente det fulde program over mulige studiebesøg. Her er et par eksempler på studiebesøg i Athen: 

Virksomhedsbesøg på studieturen i Athen

Det er muligt at besøge en græsk virksomhed eller bestille et foredrag på engelsk med en græsk repræsentant. I vil her igennem få indblik i produktion, distribution og marketing. Vi kan tilpasse besøget, så der lægges størst vægt på netop jeres fagområde og på denne måde sikre et relevant indhold.
Besøget varer ca. 1½ – 2 timer og der vil være mulighed for, at stille spørgsmål, så I kan f.eks. kan sammenligne med danske forhold.
Venligst bemærk, at der stilles krav fra virksomhedens side, om, at I er velforberedt hjemmefra, samt at I udviser seriøs interesse for arrangementet.

Vagonetto – Fokis Mining Park

En hel unik attraktion og samtidig et meget relevant udflugtsmål for skolegrupper. Udflugten handler ikke kun om minedrift, men også om græsk lokalhistorie, som bliver levendegjort. Rundvisningen begynder med, at I får et indblik i det specielle maskinelle udstyr, som anvendes til minedrift. Både moderne og ældre tids udstyr gennemgås. Herefter tager I under jorden – ned til Mine Gallery 850. Samtidig tages I også med tilbage i tiden, da turen foregår i det gamle tog ”Vagonetto”, som blev brugt af minearbejderne for over 30 år siden.

Velankommet til minerne fortsætter turen til fods. I går igennem Mine Gallery 850, hvor I ser hvordan udvinding af bauxit har foregået gennem tiden. Ved hjælp af ”special effects” bliver I på meget levende vis ført tilbage i tiden, til vilkårene for datidens minearbejdere. I fornemmer deres hårde slid, deres særlige jargon og deres stærke sammenhold.

Vagonetto Mining Park er beliggende ca. 2,5 times kørsel fra Athen. Vagonetto er:

  • Spændende – I kommer under jorden til et anderledes studiebesøg.
  • Lærerigt – I får indblik i minens historie og minearbejdernes hårde arbejdsliv.
  • Informativt – I lærer trin for trin den tekniske proces bag udvinding af bauxit.

Foredrag om det moderne Grækenland

Når I har været rundt og kigget på det klassiske Grækenland med en kyndig guide, har I fået mange ting på plads, hvad angår fortiden, men hvad med dagens Grækenland? Hvordan lever Grækerne i dag – er de meget religiøse, hvordan med deres politiske system, sociale forhold, arbejdsforhold, skat, boligforhold, uddannelsessystem, gadehunde, græsk ungdom i forhold til ”os” osv.

Mange rejser hjem uden, at få svar på disse og mange andre spørgsmål. Med denne foredrag som varer ca. 2 timer, vil I få svar på nogle af ovenstående emner. Den første time kan være dækning af et tema, som I på forhånd har udvalgt og derefter en halv time med foredragsholderens udvalgte emner, tilpasset efter gruppens egen sammensætning.

Temaer, som I kan vælge er:
Hovedtræk i græsk historie, Athen i nyere tid, politik, miljø, Grækenlands natur og planteverden, skolesystem, familiemønstre, sundhedsvæsen, det sociale system, korruption og den ortodokse kirke.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Athen

 

Kontakt