Studietur til Amsterdam

Oplevelser på studieturen i Amsterdam

Oplevelser på studieturen i Amsterdam
Vi har mange kontakter i Amsterdam og omegn, og vi kan altid undersøge om en tur eller udflugt er mulig for jeres studietur og skolerejse til Amsterdam. Læs mere om vores forslag til ture og udflugter i Amsterdam i den gratis PDF 'Next Stop' Amsterdam.

Turene forneden er blot eksempler på hvad I kan glæde jer til at opleve på studieturen til Amsterdam. Vi kan hjælpe med at arrangere guidede ture, fordrag og udflugter for hele gruppen eller klassen. Download den gratis PDF 'Next Stop Amsterdam', og kontakt os hvis I har spørgsmål.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at få en fantastisk studietur til Amsterdam.

Mød en hjemløs i Amsterdam - "Stories from the street"

Kunne du tænke dig at lære byens indre at kende fra en helt anden side? En fascinerende, anderledes men utrolig spændende historie vil du få af en professionel guide fra Amsterdams undergrund. Byguiderne lever et hjemløst liv, men vil gerne fortælle om deres livsstil til andre. De tager dig med på en tur langs både, parker og indgangspartier. De fortæller om hvordan de skaffer penge til mad, sprut og stoffer, når man er hjemløs og afhængig. De giver dig et indblik i hvordan livet er som hjemløs i Amsterdam. Et liv hvor man ikke kan stole på nogen og hvor jungleloven hersker. Du vil blive overrasket over hvor fascinerende denne personlige historie er, fyldt med interessante facts og humor.

Tur til Anne Franks hus

Huset hvor Anne Frank levede i skjul for tyskerne sammen med sin familie under 2. verdenskrig og her hun skrev sin verdensberømte dagbog. Huset er nu omdannet til museum. Der er mulighed for tilkøb af uddannelsesprogram.

Besøg på New Metropolis Science & technology center (NEMO)

Dette store kobberbelagte skib er et af Amsterdams nye vartegn. Museet rummer eksempler på videnskab og teknologi. Ved et besøg kan I selv at prøve kræfter med nogle af naturens luner og ejendommeligheder.

Download Next Stop om Amsterdam forneden og læs om alle vores forslag til studiebesøg i Amsterdam og Holland. Hvis I selv har forslag til studiebesøg, vil vi med glæde tilføje dem programmet hvis det er muligt.

Hent fuld information om faglige studiebesøg i Amsterdam

 

Kontakt